Tisu Muka Wangi Kleenex 3 Lapis – Power Of Scent

kleenex_d21a311de77d57dc0e6173303a2ac3a7

Terdapat apa-apa seperti bau dobi segar dicuci, biskut penaik dalam ketuhar, atau bunga mekar untuk meletakkan senyuman pada muka anda. Aroma di hotel, termasuk hanya menaikkan semangat kita, membuat kita berasa lebih positif dan memupuk, walaupun alam sekitar adalah tekanan atau menggalakkan.

Kleenex® memperkenalkan satu cara baru untuk menikmati kelembutan, penyebatian minyak naik atau ceri penting berbunga wangi ke dalam Kleenex® 3-Ply wangi Tisu pertama muka untuk pengalaman pengguna yang benar-benar menarik dan menaikkan semangat.

Terdapat sekumpulan besar penyelidikan yang menyokong hubungan antara wangian dan kesejahteraan, kerana deria bau adalah salah satu cara yang paling langsung berinteraksi dengan persekitaran mereka. Profesor Charles Spence dari Oxford University, seorang pakar dalam pengalaman pelbagai deria, mendapati bahawa wangian boleh mempengaruhi bagaimana orang berkaitan dengan sesuatu yang mereka rasa. Sebagai contoh, peserta dalam kajian, diberi nilai keping kain yang lebih lembut apabila dibentangkan dengan bau limau daripada yang mereka lakukan apabila swatch sama telah dibentangkan dengan bau seperti haiwan.

pakar nother dan penulis , Jane C Anderson, juga menekankan mengenai kepentingan bau, kerana ia adalah yang paling berkesan dan berpanjangan daripada semua deria.

Ia juga dikenali bahawa aroma bunga khususnya memupuk pandangan yang lebih bahagia, lebih yakin dan ini boleh mempunyai kesan positif ke atas bagaimana orang berinteraksi dengan orang lain [LiveScience. Bau Kejayaan: Scents Kesan Pemikiran, Tingkah Laku. http://www.livescience.com/14635-impression-smell-thoughts-behavior-flowers.html] – bayangkan kesan pek Kleenex® 3-Ply wangi Tisu Muka boleh mempunyai di sekitar rumah dan pejabat, atau dijalankan sekitar dalam dompet!

“Walaupun semua bukti, kuasa bau sering diabaikan. Melalui baru Kleenex® 3-Ply wangi Tisu Muka, kami menawarkan kepada rakyat Malaysia satu cara baru untuk menikmati pengalaman, “kata Encik Raman Tarun, Pengarah Pemasaran, Kimberly-Clark Malaysia. “Dengan memasangkan aroma mawar dan bunga ceri dengan kelembutan terkenal Kleenex® tisu muka, kami telah mencipta satu perkongsian multisensorial untuk membawa pengaruh yang positif yang boleh memberi kesan yang berharga kepada kehidupan seharian dan hubungan kita.”

“Pada dasarnya, setiap kali seseorang menggunakan tisu muka kami wangi, ia mengangkat perbuatan biasa membersihkan kepada pengalaman deria yang mengangkat semangat anda, menjadikannya lebih mudah untuk berurusan dengan tuntutan kehidupan harian.

Untuk memperkenalkan ini varian baru yang menarik , rakyat Malaysia adalah dijemput untuk menyertai ” kuasa bau ” pergerakan dan membawa kelembutan dan bau ke dalam kehidupan mereka dan ke dalam orang- orang yang tersayang hanya dengan meminta sampel yang baru Kleenex® 3 -lapis wangi Tisu di http://powerofscent.kleenex.com.my dan berkongsi mesej yang menaikkan semangat di media sosial dengan #KleenexPowerofScent hashtag .

Carilah Kleenex® 3- Ply wangi Tisu Muka baru dalam pek kotak ( RM10.30 untuk empat pek 74 helaian dan RM14.55 untuk empat pek 114 cadar) dan pek lembut ( RM5.35 selama empat pek 46 helai) .

Untuk waktu yang terhad korang boleh daftar sampel percuma di sini http://powerofscent.kleenex.com.my

Maklumat lanjut layari Facebook Kleenex Malaysia

Jom singgah pengalaman bersama onexox

Malaysia Free Sample
%d bloggers like this: