Sunway Shopping Malls Membawakan Keriangan Cuti Sekolah Dengan Finding Dory!

finding dory

Ia sesuatu yang menyeronokkan di Sunway Pyramid Mall pada Cuti Sekolah Jun ini!

Marilah sertai keseronokan dan meraikan kesinambungan yang dinanti-nantikan untuk ‘Finding Nemo’ iaitu Disney • Pixar ‘Finding Dory’!

finding dory

Keseronokan bermula di LG2 Sunway Pyramid, Blue Concourse dari 27 Mei-19 Jun di mana keseluruhan ruang legar akan berubah kepada hidupan di dalam laut, dengan pelbagai aktiviti untuk kanak-kanak untuk di sertai! Keluarga juga boleh mengisi masa lapang dengan menyertai aktiviti dan cabaran yang berlainan di Sunway Pyramid Mall

finding dory

Untuk menebus buku pelekat Finding Dory, apa yang perlu anda lakukan ialah daftarkan anak anda dan mula mengumpul setem dengan melengkapkan ketiga-tiga aktiviti yang menarik seperti Help Dory Get Home,  ARTopus Station dan Clean up The Ocean.

finding dory

finding dory

finding dory


Selain daripada aktiviti yang di sediakan, bagi yang gemar membeli-belah juga akan berpeluang untuk mendapatkan barangan terkini Finding Dory, seperti mainan, dan juga tiket untuk filem di gerai berdekatan.

“Sebagai sebahagian daripada misi kami untuk meningkatkan pengalaman pelanggan, kami terus inovasi untuk hadir acara yang melalui pengalaman seperti ini. Sunway Pyramid Mall berjanji untuk menjadi destinasi yang mesti di lawati dengan gaya hidup ikonik untuk orang tempatan dan pelancong asing, tidak lupa si kecil juga, “kata Kevin Tan, Ketua Pegawai Operasi Sunway Shopping Malls. “Akin kepada filem Disney • Pixar, kita bercita-cita untuk membawa magik dan berkongsi detik-detik menarik di mana kedua-dua ibu bapa dan kanak-kanak boleh menikmati bersama-sama.”

finding dory

finding dory

Pernahkah anda melihat dia? Sudah lebih satu dekad sejak ‘Finding Nemo’ ditayangkan dan ternanti-nantikan sekuel, ‘Finding Dory’ akhirnya akan melanda pawagam Jun ini. “Finding Dory” menyatukan semula ikan biru yang mesra-tetapi-pelupa dengan yang tersayang, dan semua orang belajar beberapa perkara tentang makna sebenar keluarga di sepanjang jalan. Pengembaraan skrin besar teater pada 16 JUN 2016, dengan mengambil para peminat filem kembali kepada Dunia dalam air yang luar biasa.

Layari laman sesawang Sunway Pyramid untuk maklumat lanjut!!!

finding dory

(Visited 131 times, 1 visits today)
%d bloggers like this: