SHIZENS STAND FIRM STAY FIRM ONLINE PHOTOGRAPHY CONTEST

sfsf contest

Sebagai satu cara mengakui dan mengiktiraf usaha semua wanita, Shizens akan melancarkan kempen” STAND FIRM STAY FIRM” pertandingan foto daripada 02-30 April, 2014  di mana pelanggan dan peminat akan berpeluang memenangi banyak hadiah-hadiah menarik dengan memaparkan kekuatan dalaman mereka dan kecantikan luar melalui pertandingan foto. Kempen  STAND FIRM STAY FIRM bertujuan untuk memaparkan kecantikan luar wanita manakala juga mendedahkan kekuatan dalaman mereka, yang berfungsi sebagai galakan kepada mereka untuk berdiri teguh dalam masyarakat kita. Peraduan ini dikelaskan kepada 2 kategori, Peminat Fotografi dan Fotografi Mobile. Peserta boleh menghantar gambar terbaik yang menggambarkan emosi yang kuat, kemanusian dan feminin di www.standfirmstayfirm.com atau #standfirmstayfirm di Instagram untuk memenangi hadiah bernilai lebih RM18,000

1

Hadiah untuk kedua-dua kategori:

Borang Penyertaan – Penggemar Fotografi

  • Terbuka kepada semua penggemar fotografi yang suka membawa gambar untuk hidup! Walau bagaimanapun, terdapat syarat-syarat tertentu yang diperlukan untuk foto yang dipilih untuk peringkat akhir akan dicetak dalam besar.
  • Gambar hendaklah diambil menggunakan kamera kompak, kamera DSLR (atau yang serupa dengannya)
  • Saiz imej minimum adalah: 5MB
  • Fotografi studio dengan lampu dibenarkan
  • Klik di sini untuk menghantar gambar-gambar anda.

2

Borang Penyertaan – Mobile Fotografi

  • Khas khusus untuk semua jurugambar telefon pintar! Fotografi mudah alih telah mencapai kemajuan besar dalam era moden ini dan kita telah melihat banyak jurugambar bergerak berbakat selama ini.
  • Perlu diambil oleh telefon pintar atau mana-mana peranti mudah alih yang lain.
  • Untuk mengambil bahagian melalui Instagram, hashtag # standfirmstayfirm pada foto anda.
  • Anda juga boleh mengemukakan gambar anda melalui laman web ini.

sfsf-prize-image

Setiap peserta dibenarkan menghantar lebih daripada satu penyertaan sepanjang Tempoh Peraduan , tetapi setiap pemenang hanya layak menerima satu ( 1) hadiah sahaja.

Setiap foto hendaklah dikemukakan bersama-sama dengan keterangan foto ATAU tajuk. Penyertaan tanpa kapsyen foto ATAU tajuk akan dibatalkan.

Jika peserta memilih untuk termasuk orang-orang dalam gambar, peserta bertanggungjawab untuk mendapatkan kebenaran dan / atau keluaran yang diperlukan daripada individu-individu yang digambarkan sebelum menyerahkan gambar.

Gambar yang telah dimanipulasi secara digital di luar pengoptimuman standard  (i.e. cropping, spotting, dodging and burning, sharpening, removal of dust, reasonable adjustments to exposure, colour, hue and contrast etc.) tidak akan diterima.

Pendedahan pelbagai yang telah digabungkan untuk menghasilkan satu imej tunggal tinggi julat dinamik adalah dibenarkan.

Foto- collaging , iaitu meletakkan bersama-sama beberapa imej, teks , pelekat dan menambah Firefox untuk membuat imej tunggal , tidak akan diterima .

Gambar dikemukakan hendaklah TIDAK mesti mengandungi mana-mana isu-isu yang tidak sesuai dan sensitif yang menyalahi undang-undang Malaysia seperti agama , perkauman , politik , kasar, fitnah , kebencian, mengancam, kesat , dadah, bogel, dan berorientasikan seksual dan lain-lain

Pihak Penganjur mempunyai hak untuk menolak , membatalkan dan menghapuskan apa-apa pengumuman yang didapati atau pada pendapat Penganjur untuk menyinggung perasaan atau tidak sesuai tanpa sebarang notis terlebih dahulu kepada Peserta yang berkenaan.

Contoh Gambar :

sfsf-main-slider-hug

sfsf-main-slider-old-grace

sfsf-main-slider-pregnant

Rasa-rasa gambar ni boleh tak? ;p

stayfirm

Tunjukkan kekuatan anda dan berpeluang untuk memenangi banyak hadiah-hadiah menarik! Ketahui lebih lanjut di sini:  http://www.standfirmstayfirm.com/

%d bloggers like this: