Pimp My Chu Lip Tambahkan keseronokkan dalam pelembap bibir

Chu Lip Pimp My Chu Lip

Setelah beberapa lama menyepikan diri dalam acara luar. Baru-baru ni terbuka hati nak join event Chu Lip dan Komuniti Butterfly. Dapat bertemu semula dengan Carrenne Leong.  Jumpa Mamasan Tammy dan paling penting dapat kenal lagi beberapa orang blogger.

Chu Lip Pimp My Chu Lip  Chu Lip Pimp My Chu Lip

Chu Lip Pimp My Chu Lip

Ke mana aku pergi kali ni? Ding… ding.. ding… Event Chu Lip yang di adakan di Kare Cafe 1 Utama. Okay kalau bercerita mengenai lip balm. Apa yang terbayang dalam kepala aku ialah sesuatu yang melembapkan bibir sambil di curahkan bau buah-buahan atau tumbuhan segar. Sudah pasti Mentholatum pilihan hati. Selain jenama yang sudah terkenal seperti Lip Ice, Mentholatum juga telah mengeluarkan beberapa variasi pelembap bibir yang di beri nama Chu Lip.

Chu Lip Pimp My Chu Lip

Acara pertama pada hari tersebut  ialah kata alu-aluan dan penerangan mengenai produk Chu Lip yang mempunya 4 variasi iaitu Pink – Paris, Perfect Memories, Red – NY, Brilliant My Way, Purple – Arabian, Florel Shower dan Green – Nordic, Fancy Nostalgia.  Selepas penerangan, kami di beri peluang untuk mendekorasi Chu Lip dengan segala perhiasan yang di sediakan. Bahagian ni yang paling seronok sekali sebab masing-masing menunjukkan bakat dalam menghiasi Chu Lip dia orang.

Chu Lip Pimp My Chu Lip

Aku pun tak ketinggalan menghias Chu Lip aku ni.Walaupun aku sedar aku bukan orang seni. Apalah agaknya yang terjadi nanti. Tapi hasilnya aku rasa boleh simpan dalam Muzium…  Amaran! Jangan mimpi ngeri bila tengok hasil yang aku buat. Muahahah!!!


Chu Lip Pimp My Chu Lip

Chu Lip Pimp My Chu Lip

Selesai  tunjuk daya kreatif tiba masa untuk mengundi 3 yang Utama dari 6 yang Terbaik. Semuanya hebat-hebat belaka. Nak pilih pun rambang mata. Bagi 3 yang terbaik ni akan dapat hadiah Jam Baby G. Jam kegilaan anak muda remaja. 😀

Chu Lip Pimp My Chu Lip

Ok Janganlah cemburu. Korang pun boleh setai pertandingan ni. Apa yang perlu korang lakukan ialah beli 1 Chu Lip kegemaran korang dan mula hasilkan idea yang kreatif untuk menghiasi Chu Lip tersebut. Seterusnya ambil gambar hasil terbaik dekorasi korang dan muat naik ke www.chulip.com.my/pimpmychulip  untuk memenagi Ipad Mini 3. Bestkan? Masih banyak masa lagi kerana pertandingan ni bermula sekarang hingga 30 March 2015. Tapi jangan lengah-lengah nanti stok habis siapa susah? Siapa tak nak menang IPadkan?

Chu Lip Pimp My Chu Lip

Chu Lip ni boleh di dapatkan di Pharmacy dan Supermarket utama dengan harga RM25.90 setiap satu. Apa tunggu lagi selain dapat kebaikkan dari Chu Lip ia juga boleh di buat perhiasa meja yang comel. Mesti tak lupa nak pakai sebab sentiasa ada depan mata.

Chu Lip Pimp My Chu Lip

Untuk maklumat lanjut boleh intai Chu Lip Fanpage

(Visited 182 times, 1 visits today)
%d bloggers like this: