Pencarian Flash dari ZooMoo bermula.

zoomoo

zoomoo

ZooMoo dunia saluran interaktif pertama bagi prasekolah siri jenama baru, “Lost”. Premiering pada rabu September 16, 2015 pada pukul 5 petang ZooMoo (Astro Channel 619), “Lost” akan menampilkan jurugambar hidupan liar bermastautin ZooMoo ini ‘Flash’, kerana dia mendapati dirinya sesat dalam habitat hidupan liar yang berbeza manakala kawan-kawannya cuba untuk mencari dia sebelum dia masuk ke dalam serius masalah.

zoomoo

Lost

Pada bulan September, ZooMoo akan melayan peminat untuk banyak aktiviti yang menyeronokkan untuk mencari ‘Flash’ yang “Lost” di Malaysia. Memburu Flash berlaku di pelbagai pusat di Malaysia. Acara akan di adakan empat hari di Sunway Piramid dari 24-27 September, 2015 di mana kanak-kanak boleh mengambil bahagian dalam pelbagai hiburan termasuk berpeluang untuk belajar tentang pemuliharaan semasa mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti seperti di stesen pewarna, seni dan kraf. Kemuncak acara adalah penampilan khas ‘Flash’ daripada “Lost” pada majlis itu, amat menghiburkan kanak-kanak sambil berkongsi fakta mengenai haiwan. Ini adalah sebahagian daripada kempen ‘Lost’ yang bermula di Sunway Carnival Mall di Pulau Pinang pada 19 September 2015 dan Sunway Putra Mall di Kuala Lumpur pada September

zoomoo12

Di samping itu ke tayangan perdana “Lost”. ZooMoo akan, melancarkan kempen kad bersepadu, yang pertama seumpamanya di Malaysia. Kempen unik akan menampilkan ZooMoo kad haiwan yang baru dilancarkan yang mengintegrasikan dengan ZooMoo App secara percuma di mana pada masa yang sama ia dapat meningkatkan pengalaman tontonan the ZooMoo di saluran TV, Kempen ZooMoo Kad haiwan adalah satu perkongsian dengan Sunway Shopping Malls, di mana pembeli boleh mengumpul pek kad.

zoomoo

The ZooMoo App revolusioner adalah yang pertama seumpamanya sejak ia berinteraksi dengan Channel TV, App dan saluran ZooMoo yang telah dibangunkan seiring sepenuhnya. Dengan menyediakan satu mekanisme mudah dan menyeronokkan untuk penonton untuk mengumpul semua haiwan yang mereka lihat di saluran, App membuka pintu kepada banyak peluang hiburan dan pembelajaran tambahan

zoomoo

ZooMoo kad haiwan yang baru dilancarkan mewujudkan elemen ketara yang dapat meningkatkan pengalaman tontonan bagi kanak-kanak. Keseronokan itu berterusan walaupun selepas persembahan berakhir, dengan aktiviti pencarian harta karun untuk kanak-kanak dan ibu bapa dengan bantuan haiwan kad ZooMoo dan ZooMoo App.

zoomoo

Dilancarkan pada November 2014, secara eksklusif di Astro, ZooMo adalah satu rangkaian TV interaktif yang meneroka dunia haiwan dengan cara pendidikan yang menghiburkan, selain itu ia di perkaya dengan mencetuskan pada anak-anak muda perasaan sayang kepada haiwan. Pengaturcaraan ZooMoo ini terdiri daripada lebih 4000 cerita haiwan berasingan yang telah dijadualkan menggunakan struktur yang dibangunkan oleh pakar terkemuka pembelajaran kanak-kanak. Saluran ini datang dengan ZooMoo App percuma, yang boleh dimuat turun dari App Store dan Google Play.

Malaysia Free Sample
%d bloggers like this: