JAMIE TAN pemenang The Brush Contest Malaysia

loreal5

Selepas 14 minggu, 50 video, 10 peserta akhir dan 2 hari Makeup Designer Bootcamp, pemenang L’Oréal Paris Berus Peraduan Malaysia akhirnya mendedahkan! Berusia 30 tahun Jamie Tan, Penganalisis perniagaan dengan Malaysia Airlines, dipilih pemenang kebangsaan dan dia akan mewakili Malaysia dalam acara kemuncak solek berjenama persaingan global di Cannes pada Mei tahun ini.

Diilhamkan oleh warna pastel gula-gula kapas, wajah Jamie kemenangan mempunyai gabungan merah jambu manis dan biru yang menggabungkan ke dalam warna ungu, dilanjutkan lagi dengan tentera laut biru eyeliner untuk membuka mata. The solek mata dilengkapi dengan warna bibir kecerunan dalam menarik merah jambu, selesai dengan L’Oréal Paris Color Riche L’Extraordinaire dalam Fuchsia Pink 106.

Seperti pertandingan pereka solek antarabangsa julung kali di dunia berlaku secara eksklusif di YouTube, Peraduan Berus telah mendapat sambutan yang menggalakkan daripada pencinta kecantikan di seluruh dunia. Ia telah diadakan secara serentak di 12 buah negara, menjemput amatur, profesional dan potensi artis solek untuk mencetuskan kreativiti mereka dan menggunakan setiap warna, nada dan bayangan mungkin untuk menghadapkan muka ke dalam karya. Objektif dan konsep Peraduan Berus adalah selaras dengan ‘wawasan’ L’Oréal Paris Kecantikan Perkongsian Untuk Semua ‘, kerana kecantikan benar melampaui semua, tanpa mengira bangsa, agama, etnik atau lokasi geografi.

Jamie akan terus bertarung dalam International Grand Finale The Peraduan Berus, di mana hadiah sehingga muktamad untuk dimenangi terdiri daripada kontrak 1 tahun profesional dengan L’Oréal Paris pasukan Makeup Designer (bernilai € 100,000)! Sebagai Makeup Designer L’Oréal Paris, pemenang Peraduan Berus juga akan mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam pucuk kecantikan, penciptaan tutorial dan wawancara, serta menyertai sebahagian daripada keseronokan di Akademi Makeup di Cannes.

Grand Finale juga akan disiarkan di YouTube pada 11 Jun 2015, yang dihoskan oleh jurucakap L’Oréal Paris dan Wanita Worth, Eva Longoria.

Malaysia Free Sample
%d bloggers like this: