Huggies Most Comfortable Baby Search

Huggies Dry Pants
Huggies Dry Pants
Huggies Dry Pants

Bila bayi menginjak ke usia 6 bulan banyak aktiviti atau pergerakkan yang di lakukan seiring dengan perkembangan fizikal anak-anak. Pemilihan lampin pakai buang juga harus di titik beratkan kerana keselesaan anak-anak membantu dalam memberi tumpuan untuk mempelajari perkara-perkara baru di sekeliling mereka.

image

Untuk mencapai keselesaan yang di inginkan Kimberly Clark telah mengeluarkan lampin pakai buang jenis seluar iaitu Huggies Dry Pant yang mudah di pakai dan lapisan cepat kering yang menyerap dan mengunci cecair serta lapisan luar beraliran udara yang membolehkan udara 10 kali lebih cepat terbukti membuat kulit bayi kekal kering. Dengan bahagian pinggang yang berelastik, memberikan si anak anda kekal aktif  bermain dan riang tanpa batasan dengan Huggies Dry Pant.

image

Bagi ibu-ibu yang sudah biasa mengenakan Huggies Dry Pant kepada anak mereka sudah tentu bersetuju bahawa bayi mereka lebih selesa dan selamat kerana Huggies Dry Pant merupakan satu-satunya lampin seluar yang terbukti secara klinikal di Malaysia.

Huggies Dry Pants
Huggies Dry Pants

Tahun ini juga Huggies telah mengadakan kempen Maximum Comfort, Maximum Movement di mana ibu bapa boleh membawa si manja untuk menyertai pertandingan Huggies Dry Pant Most Comfortable Search. Pertandingan ini di adakan bermula dari sekarang sehingga 1 Ogos 2014. Banyak tawaran menarik dan hadiah untuk di menangi termasuk RM10,000 (Hadiah Utama),  RM7,000 (Hadiah Pertama), RM4,000 (Hadiah Kedua) serta 7 hadiah saguhati berupa bekalan Huggies Dry Pant selama 6 bulan. Tidak lupa juga kesemua 10 bintang cilik yang memenangi pertandingan ini turut akan mendapat peluang membintangi  iklan atau bahan promosi Huggies.

 cara penyertaan :

1. Anak anda hendaklah berusia 6 bulan hingga 3 tahun.

2. Hendaklah kepilkan resit pembelian Huggies Dry Pant sebagai bukti penyertaan

3. Hantarkan gambar anak anda (gerak atau aksi selesa istimewa si manja)

4. Penyertaan boleh di hantar di pasaraya yang mengambil bahagian di mana anda boleh serahkan gambar dan borang penyertaan pada masa itu juga atau melalui pos

5. Semua borang lengkap hendaklah sampai ke pihak Huggies Malaysia sebelum 1 Ogos  2014

image

Untuk maklumat lanjut mengenai Huggies Layari www.facebook.com/HuggiesMalaysia

Untuk sampel percuma https://www.huggies.com.my

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Anonymous

Comments are closed.

Malaysia Free Sample
%d bloggers like this: