
Resepi kali ni ala-ala cornflake madu la. Jadi ingat tahun nak wat la. Menda yang simple2 janji rasa macam wat kuih raya sendiri. Hehhehe. Okay selingan jap. Masa ni tengah tunggu umum perlantikkan PM kita yang ke-8
Bahan-Bahan :
250gm Bubble Rice
100gm Badam
350gm Coklat
70gm Mentega
Panggang Bubble rice dengan badam. Double boil coklat korang. Ikut la nak pakai beryls ke cadburry ke janji cekelat. Nyum-nyum. Pastu letak butter skit nak bagi nampak shining like a diamond. agak-agak coklat dah cair sepenuhnya. Masuk bubble rice dan badam yang di panggang tadi. Kaup balik kuang coklat dengan bubble rice tu. Kemudian cedok guna sudu kecil boh lam paper cup. Ikut korang la nak simpan dalam fridge ke atau suhu bilik. Okay…. akak nak cari resepi mudah dan simple untuk share dengan korang.