Against24 Rubber Duck dan Power Panda melindungi anda sekeluarga dari bakteria.

Berlangsung pada 25 july  baru-baru ini, aku berkesempatan untuk menghadiri pelancaran produk Against24 yang merupakan rangkaian mandian, di mana ia merupakan salah satu produk yang mencatat jualan tertinggi di Taiwan.

Agenda kali agak menarik di mana rakan media dan blogger di beri kesempatan untuk melakukan aktiviti menarik seperti memancing itik. Oleh kerana itu, anakku Imran tersangatlah teruja untuk cuba. Setiap pancingan ada hadiah yang menanti. Imran dapat Against24 Rubber Duck Handwash. 🙂

Tidak ketinggalan beberapa orang blogger juga turut berkongsikan pengalaman dan demo menggunakan produk Against24 Rubber Duck ini.

Produk Against24 ni memang tidak asing lagi di Taiwan,China dan Hong Kong. Lebih-lebih lagi dengan rangkaian mandian kanak-kanak seperti Rubber Duck dan Power Panda yang merupakan Top Three best-selling products di Watsons China dan Taiwan.

Mendapat kelulusan oleh USA EPA (Environmental Protection Agency) dan Taiwan’s Ministry of Health. Produk Against24 di formulasikan bebas pencemaran dan toksik. Menjadikan ia produk yang sangat lembut pada kulit dan dapat melindungi dari bakteria sehingga 24 jam.

Rangkaian mandian Against24 Rubber Duck dan Power Panda terdiri dari mandian bayi, Syampu bayi, dan body dan handwash. Pembungkusan yang comel bukan sahaja menarik minat kanak-kanak, malah orang dewasa juga pasti akan terpikat untuk mendapatkan rangkaian mandian Against24 Rubber Duck dan Power Panda.

Boleh di dapatkan di Watson terpilih atau di Watson Online Store. Harga bermula dari RM15.90 – RM29.90

%d bloggers like this: