Review tentang Hishop

October 1, 2013 0

Korang pernah tau tak pasal laman sesawang yang menjual produk kosmetik? Aku pun baru tahu beberapa bulan yang lepas tentang website ni. Serba sedikit sejarah Read More

Happy Birthday Imran

September 29, 2013 0

Selamat Hari Lahir Akmal Imran. Alhamdulillah, syukur kerana pada tanggal 28 September 2013 genap lah setahun usia puteraku ini. Pada hari tu hanya saudara mara Read More

Modbox Review

September 16, 2013 2

  Seronok lak hari ni. Bukannya apa. Parcel aku dah sampai… 3 hari jugak tunggu. Kira cekap juga dia orang ni. Nak tau apa dia. Read More

Lipice Mogitate Lipbalm

September 16, 2013 0

Tengah dok sibuk2 bagi si comel aku ni makan. Tetiba dapat call dari courier mana ntah tanya lokasi rumah kat mana. Aik! Pelik lak aku. Read More

Jalan-jalan Mid Valley

September 16, 2013 0

Seperti biasa hari ni aku ajak hubby dan anak tercinta pergi window shopping sambil memulakan aktiviti meng-redeem free sample. Kali ni aku pergi kat mid Read More

1 2 3 4 5
Malaysia Free Sample