Worthy Book – Ladies Edition 2016/2017 Review

Worthy Book – Ladies Edition 2016/2017 Review


Assalammualaikum dan salam sayang. Baru-baru ni aku ternampak buku baucer edisi terbaru dari worthy ladies. Setelah membelek-belek buku, banyak juga penjimatan dan baucer percuma dari buku yang sebelum ni. Bagi yang belum mengenali apa dia worthy book ni boleh rujuk posting sebelum ni worthy book 2015-2016

Isu terbaru ini adalah Ladies Edition 2016-2017. Pada dasarnya ini adalah seperti sebuah buku yang mengandungi diskaun dan baucar daripada lebih 40 jenama di seluruh Malaysia. Jadi, korang hanya perlu untuk membeli buku ini dan dapatkan 150 baucer diskaun serta penjimatan sehingga RM30,000. Drool…. 😛

worthy-book-ladies-edition-20162017f

worthy-book-ladies-edition-20162017-d worthy-book-ladies-edition-20162017e

Seperti yang anda lihat kandungan buku ini cukup banyak membantu. Mereka sudah senaraikan kedai yang korang ingin pergi tebus baucer mengikut kawasan, shopping mall dan negeri yang berhampiran. Selak sahaja  kandungan, dah boleh aim shopping mall mana yang nak pergi dalam satu-satu masa. Mereka mempunyai banyak jenama yang hebat seperti Bath & Body Works, Michael & Guys, Marie France Bodyline, Christy Ng, F Block, Sothys dan banyak lagi.

Bukan tu sahaja. Malah korang juga boleh menang 10 baucer ekstra pilihan korang yang ada dalam buku dengan salah satu dari cara berikut :

  1. Bergambar dengan buku worthy book ladies edition 2016-2017
  2. Perkenalkan kepada kawan untuk membeli buku ini
  3. Bergambar dengan buku worthy book ladies edition beserta produk yang di beli / tebus / resit

worthy book ladies edition 20162017

Jika korang tak tahu produk apa nak beli atau cuba. Mereka juga ada highlight cadangan BESTSELLERS! atau MUST TRY! Ini merupakan Star Product atau Servis Utama bagi satu-satu company.

worthy book ladies edition 20162017 worthy book ladies edition 20162017

Masih mengekalkan konsep yang sama di mana kita juga boleh mendapatkan penjimatan dengan melakukan pembelian online. Hanya perlu masukkan diskaun kod sebelum membuat bayaran. Sangat mudah dan berbaloi

voucher

Setakat ni baru dua benda sempat pi beli. First sekali brand Himalaya. Ubat gigi herba Buy 1 Free 1.

himalaya

Bath & Body Work dengan penggunaan kupon ni Body Mist yang berharga RM73 hanya perlu bayar RM49. Ya betul!

bb

Worthy Book – Ladies Edition 2015/2016 boleh didapati denganharga RM25 di semua kedai-kedai buku utama (MPH, Popular , Borders , Times , Kinokuniya, 7 Eleven & myNEWS.com)

Website : www.worthybook.my

Facebook Page : www.facebook.com/worthybook

Instagram: www.instagram.com/worthybook

Twitter: www.twitter.com/worthybook_my