Worthy Book - Ladies Edition 2015/2016

Worthy Book – Ladies Edition 2015/2016 Review

Worthy Book Ladies Edition 2015-2016

Aku rasa kebanyakan korang pernah dengar tentang Worthy Book? Apa tak pernah ? Kalau tak pernah mari sini aku ceritakan.

Worthy Book Ladies Edition 2015-2016

Worthy Book ni sebenarnya sebuah buku yang penuh dengan voucher, potongan harga malah banyak juga barang percuma dari buku ni. Antaranya voucher makanan, hiburan , kesihatan, perkhidmatan kecantikan dan produk penjaggaan diri.

Worthy Book Ladies Edition 2015-2016

Antara buku voucher yang menarik minat aku ialah Worthy Book – Ladies Edition 2015/2016. Bila dah sebut pasal ladies edition atau edisi wanita sudah pasti banyak promosi berkaitan dengan kecantikkan wanita. Bayangkan sebuah buku kupon penuh sesak dengan tawaran istimewa dari penjagaan kulit, kosmetik, fesyen, perkhidmatan seperti mani Pedis, waxing, rawatan spa dan lain-lain! Lebih penjimatan yang bernilai RM20,000 dan 160 diskaun penjimatan dalam satu buku.

Worthy Book Ladies Edition 2015-2016

Aku dah ditebus 2 atau 3 kupon setakat ni. Yerla sebagai seorang isteri, suri rumah dan berkerja secara online yang sibuk dengan kerja dan macam-macam, Perlu juga cari masa untuk shopping. Setakat ini aku baru cuba tebus voucher dari Himalaya sebab berdekatan dengan rumah. Ubat gigi yang asalnya RM12.00 hanya perlu bayar RM6 sahaja.

Worthy Book Ladies Edition 2015-2016

Worthy Book Ladies Edition 2015-2016

Tetapi jangan risau buku voucher ni bukan sahaja untuk di tebus di kedai-kedai tetapi terdapat juga code voucher yang boleh di gunakan secara online. Antaranya ialah The Body Shop, Hermo, Zalora, Claire Organic dan banyak lagi. Kena beli lah baru surprise kan????

Worthy Book Ladies Edition 2015-2016

Worthy Book – Ladies Edition 2015/2016 boleh didapati denganharga RM25 di semua kedai-kedai buku utama  (MPH, Popular , Borders , Times , Kinokuniya & myNEWS.com)

Website : www.worthybook.my

Facebook Page : www.facebook.com/worthybook

Instagram: www.instagram.com/worthybook

Twitter: www.twitter.com/worthybook_my