The Body Shop Sale

The Body Shop Sale!!!!


Salam semua… Bila dok belek handphone pagi tadi dapat tau body shop ada sale. terus gi bukak laptop lak…. berpinar-pinar tengok. Sale lak dari 10%-70%. Rugi saper tak rembat.

the body shop

Aku ni memang fans bodyshop dari sekolah lagi. Memula dulu dok pakai oil perfume. MaSA tu kalo tak silap range oceanus. Memang feveret…. Masa tu baru la nak membody butter… Strawberry-merry… Jadi bila nak besau ni pun masih dok suka pakai brand body shop ni. Harga pun mampu milik.

the body shop2

Masih ada lagi ni… tak luak lagi..

Masa kerja lak dok giler white musk. Hampir semua jenis white musk aku try kecuali body butter. Sampai home fragrance pun white musk gak…

Tbs

Fuh… dah tak sabar rasa nak gi shopping kat body shop ni…. Gelek jangan tak gelek…

Kalo korang tak berkesempatan nak gi kat store. Depa ada jual online. Cepat gi beli….

http://www.thebodyshop.com.my

https://www.facebook.com/TheBodyShopMalaysia