Natta Cosme


Klairs Rich Moist Soothing Sheet Mask Review

Hi semua! Apa khabar? Hari ni rasa teruja nak cerita pasal face mask. Aku memang suka mask dan aku begitu ingin tahu bagaimana mask ini melaksanakan tugas dengan sebaiknya. Baik musim panas atau musim hujan,…





Miss Hana Eyeliner Review

Cerita-ceriti masa raya. Perkara yang paling menyeronokkan raya tahun ni ialah raya ketiga kami pergi bercuti ke Cameron Highland. Memandangkan nak sambut birthday ayah jadi kami pun beraya kat tempat sesejuk ni. Sebelum nak cerita…


Tokyo Love Soap

Tokyo Love Soap Pure Girls Review

Salam semua, Dok tak dok dah pertengahan tahun 2014. Ada azam yang dah tercapai ke? Hujung bulan ni pun dah mula puasa. Erm cepat betul masa berlalu. Sekarang ni nak cerita pasal produk yang patut…




Egyptian Magic Cream review

Mesti korang tertanya-tanya apa menda Egyptian Magic cream tu. Kalau korang nak tau dia merupakan sejenis krim serbaguna. Boleh di pakai dari hujung rambut ke hujung kaki. Aku mula jatuh cinta dengan krim ni masa…