Hishop




Coni Beauty Whitening Black Jelly Mask

Siapa pernah tengok cerita dulu-dulu Dayang Senandong? Atau Sumpahan Orang Minyak? Heheh ni bukan review pasal cerita zaman tv hitam putih tapi review pasal produk kecantikkan dari Coni Beauty iaitu Beauty Whitening Black Jelly Mask….




SHILLS Miracle-Lift Body Contour Control Review

Salam semua. Masih sempatkan lagi nak ucapkan selamat berpuasa? Selamat berpuasa bagi rakan2 yang beragama islam. Bila cakap pasal puasa. Mesti ramai yang rasa diri akan kurus. Niat kena betul. Puasa kerana Allah. Nak dapatkan…



Neuzell Oxygen Bubble Cleanser Review

Diam tak diam dah nak masuk pertengahan bulan satu. Setelah berkali-kali cuba nasib untuk review produk dari Hishop akhirnya aku terpilih juga untuk review produk dari mereka.. huhuhu.. Thanks Hishop. Ni lah barang yang aku…


Egyptian Magic Cream review

Mesti korang tertanya-tanya apa menda Egyptian Magic cream tu. Kalau korang nak tau dia merupakan sejenis krim serbaguna. Boleh di pakai dari hujung rambut ke hujung kaki. Aku mula jatuh cinta dengan krim ni masa…