Event


Bengkel Mamil® MomMe Saturdays

Pada hari sabtu yang lepas, aku dan ibu-ibu blogger yang lain dijemput untuk menyertai bengkel Mamil® MomMe Saturdays dalam menyokong para ibu dalam perjalanan mereka dengan kepakaran dalam penjagaan dan nutrisi kanak-kanak. Dalam bengkel ini para ibu…



Eversoft Skinz UV-White Get Together

Dah lama juga aku tak pergi beauty event. Baru-baru ni aku dapat join blogger-blogger semua ke Eversoft Skinz UV-White Get Together. Aku pergi atas tiket menang kat fanpage Eversoft. Kira luck la tu. Dah menang…






Avon Kiss Goodbye To Breast Cancer 2013

Sambutan untuk menentang Kanser Payudara ini di buat pada bulan Oktober. Avon Malaysia dengan kerjasama LPPKN telah menjelajah ke seluruh Malaysia bagi memberi peluang bagi wanita-wanita untuk membuat pemeriksaan payudara secara percuma. Ia merupakan subsidi…