Sweden Agg Pack

sweden agg pack

Salam semua. Hari ni hari raya ke 7 untuk tahun 2019.  Kejap jer rasa seminggu raya. Dah tibai rendang, ketupat, lontong. Confirm muka akan berminyak. Jadi pada kali ini aku nak share pencuci muka yang aku suka sangat iaitu sweden agg pack. sebab apa aku suka? Selepas penggunaan pertama, aku dah rasa jerawat aku cepat kering keesokkannya. Muka pun kurang berminyak.

Cara penggunaan sabun ni. Basahkan tangan dengan air kemudian buihkan sabun pada tapak tangan. Kemudian ambil buih tu lumur pada muka. Biarkan kering dalam 5 minit buat macam masker – dah nama pun agg pack. Kemudian bilas dengan air suam. Boleh buat cara tadi seminggu 2 kali. Untuk penggunaan harian guna seperti pembersih muka biasa.


Kalau cara kebiasaan, korang akan ambil putih telur buat mask kan? Bau telur mentah. eeeuww!!! Nak kena tunggu sampai kering bau hanyir tu korang sanggup ke? Sekarang tak yah sesusah. Pakai Sabun sweden agg pack ni sebab bahan utama di perbuat dari putih telur bersama air mawar. Tak bau hanyir lansung. Dah tentulah bau rose.

Jangan memain sabun ni di akui oleh kerabat raja sweden bahawa produk ni memang di gunakan oleh kaum kerabat Sweden. Patutlah rasa mewah jer.

Apa yang aku perasan lepas guna dalam seminggu. Kulit muka makin cerah dan jerawat cepat kering dan segan tumbuh. Pori-pori pun makin kecil.

Aku beli dekat goshop. Set dia memang dapat 12 ketul sabun besar dan 4 kotak kecil sabun kecil, siap dapat 2 casing sabun.

sweden agg pack

(Visited 17 times, 1 visits today)
%d bloggers like this: