Shills Miracle - Lift Body Contour Control Review

SHILLS Miracle-Lift Body Contour Control Review


Salam semua. Masih sempatkan lagi nak ucapkan selamat berpuasa? Selamat berpuasa bagi rakan2 yang beragama islam. Bila cakap pasal puasa. Mesti ramai yang rasa diri akan kurus. Niat kena betul. Puasa kerana Allah.

Shills Miracle - Lift Body Contour Control

Nak dapatkan bentuk badan yang ideal? Kali ni aku di berikan kesempatan untuk ceritakan tentang produk Shills iaitu Firms Skin Miracle-Lift Body Contour Control. Lotion ini merupakan salah satu rangkaian Shills untuk mendapatkan susuk tubuh menawan. Lelaki perempuan boleh guna. Bila nak gunakan? Pendapat aku guna selepas mandi. Masa sapu korang akan rasa sensasi dingin yang best. Rasa macam dia tengah bakar lemak-lemak kat kulit. Hheheheh.

Shills Miracle - Lift Body Contour Control

Kat mana nak sapu? Ha! Rujuk gambar ni. Sapu dekat kawasan yang memerlukan. Jika dekat betis, peha dan lengan – urut dalam keadaan menaik. Jika sapu dekat kawasan perut urut dalam dalam keadaan memutar. Urut sehingga losyen ni menyerap.

Shills Miracle - Lift Body Contour Control

Dari segi packaging pula, botol berwarna putih merah ni memang mudah kita nak kawal banyak mana amount yang di perlukan. Tak la membazir. SHILLS Miracle-Lift Body Contour Control ni pula warna merah cili sesuai dengan kehangatan yang tidak membakar kulit. Selesa jer bila guna. Kalau dari segi bau, pendapat aku macam bau menthol dalam kebanyakkan produk-produk yang berangin yang tidak kuat. Tekstur pula cepat menyerap dan tidak melekit.

Shills Miracle - Lift Body Contour Control

Shills Miracle - Lift Body Contour Control

Miracle Lift7

Kesimpulannya, SHILLS Miracle-Lift Body Contour Control banyak juga membantu dalam mengurangkan lemak-lemak di bawah kulit. Kulit jadi padat. Tak mengelebeh lagi! Kenalah rajin pakai hari-hari kalau nak dapatkan hasil yang terbaik.

Nak dapatkan Shills Firms Skin Miracle-Lift Body Contour Control klik di sini. Harga RM148 bersaiz 250ml. Untuk semua pembaca imahtalks yang ingin membeli produk ini, apa yang perlu korang lakukan ialah key in imahtalks semasa melakukan pembayaran dan korang akan dapat 15% rebate.

 

Shills Miracle - Lift Body Contour Control

Jangan lupa bertandang : http://www.hishop.my
Daftar Akaun : http://www.hishop.my/create-account
Like Hishop : https://www.facebook.com/hishopmy
Follow twitter : https://twitter.com/hishopmy
Follow Instagram : http://www.instagram.com/hishopmy