Hermo

Santa Hermo In Da Hauz Yo!!!


Salam semua… Ni post kedua untuk bulan November. Imran demam nak dekat 2 minggu baru baik… Sekarang dah sihat Alhamdulillah. Boleh la nak ngadap laptop…

Dok tak dok bukak page Butterfly Project. Nah banyak aktiviti yang aku dah miss… huhuhu. Jadi aku pun belek satu post ni yang membuatkan aku terus nak buat posting. Mana tau rezekikan?

1458602_638731726192058_880307326_n

Semua orang ada  hajat. Kalau hajat korang dapat di kabulkan. Apalah agaknya? Sempena sambutan Krismas, Hermo.com.my dengan kerjasama The Butterfly Project sangat bermurah hati ingin menunaikan impian dengan memilih blogger yang bertuah bersama barang yang di impikan tidak lebih dari RM80. Inilah benda yang paling di tunggu-tunggu. Ho! Ho Ho!

Bagi akulah… Kalau di beri peluang aku nak sangat-sangat Yadah Sweet Milky Tint. Simple jer kan? Kebetulan 3 hari sebelum contest ni di adakan aku pun ada beli Yadah BB Cream dari Hermo. Jadi boleh la aku padankan dengan BB Cream yang aku beli tempoh hari. Banyak testimoni yang aku tengok menarik dan membuatkan aku teruja untuk dapatkan Yadah Sweet Milky Tint ni. Bahan kandungan semuanyer dari bahan semulajadi dan kandungan utama dari ekstrak buah. Yummy… Aku penggemar lipgloss dah banyak koleksi lipgloss yang aku ada tapi aku belum pernah cuba Yadah Sweet Milky Tint ni.

SweetMilkTintCherryIntro

Yadah Sweet Milky Tint terdapat dalam dua warna iaitu Sweet Cherry dan Sweet pinky. Harga bagi satu Sweet Milky Tint ialah RM 25.  Jika Hermo nak bagi 1 pun ok kalau 2 pun tersangat-sangatlah OK! Muahahahaha… Macam-macam warna, Boleh tukar-tukar warna ikut mood.  Wah bestnyer kalau dapat… Meriah gitu… The more The Merrier Is It? Please let my wish come true.. Wink.. Wink..

yadah hermo

Itu barang yang aku harapkan. Tapi korang juga boleh layari website Hermo ni sebab hari-hari ada sale yang berbeza. Sebenarnya jujur aku katakan yang hari-hari aku intai promotion kat sini. Mana tau ada yang berkenan di hati terus log in M2U. Apa lagi bayar ler… Tak caya tunggu parcel aku sampai tau.

1474508_688566211155377_1467464783_n

Hermo.com.my juga sedang buat sales sempena Krismas. Ada limited Edition Gift Card, Spin to win dan Super value christmas set. Apa tunggu lagi cepat la ringan-ringan tangan gi lawat Hermo. 🙂

Jika korang ada  blog korang juga boleh sertai blog post ni. Daftarkan blog anda di sini.

Jangan lupa bertandang : http://www.hermo.my
Daftar Akaun : http://www.hermo.my/signup
Like Hermo : https://www.facebook.com/HermoMalaysia
Follow twitter : https://twitter.com/HermoMalaysia
Instagram : https://instagram.com/HermoMy