Rose Face Serum Zeeta Serum muka berasaskan Rose Organik No.1 Di Malaysia

Rose Face Serum ZeetaRose Face Serum Zeeta Banner Contest

ROSE FACE SERUM ZEETA adalah Rose Serum Organik No.1 di Malaysia yang menggunakan kaedah semburan untuk menghilangkan jeragat & parut jerawat seawal 14 hari. Kenapa di katakan serum organik? Ini kerana ia dihasilkan dari 100% bunga rose merah dan rose organik melalui proses penyulingan bagi mendapatkan pati dan kemudian di jadikan ROSE FACE SERUM ZEETA.

Siapa yang tak suka dengan bau rose atau mawar kan? Hidu sahaja dah buat kita tenang. Apa tah lagi kalau di gunakan sebagai rutin penjagaan wajah setiap hari. Memang tidak asing lagi bunga rose di jadikan bahan utama untuk produk kecantikan. Dengan keistimewaan yang pelbagai guna dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Jom kita dalami apa yang akan menjadikan ROSE FACE SERUM ZEETA ni Produk terbaik untuk hilangkan jeragat 2017 dan Produk terbaik untuk hilangkan parut jerawat 2017.

Rose Face Serum Zeeta

Rose Face Serum Zeeta – Product

Antara Kelebihan Rose Face Serum Zeeta :

  • Ia mengandungi Vitamin E, Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6. Sumber-sumber nutrisi ini sangat penting kerana ia dapat melindungi kulit kita dari kesan panas sinaran cahaya matahari
  • Parut jeragat mulai hilang seawal 7 hari penggunaan
  • Melembapkan kulit. Akan melambat penuaan.
  • Semburannya yang halus untuk memberikan impak serapan maksimum menyamai teknologi nano.
  • Kandungan Vitamin E 30,000 iu , membantu memperbaiki kulit
  • Mempunyai efek aromaterapi, harum penuh kesegaran
  • Bebas Paraben
  • Bebas Merkuri
  • Bebas Hydroquinone
  • Rose Face Serum Zeeta semburan NO.1 pastinya tidak meleleh & tidak melekit apabila di gunakan.
Rose Face Serum Zeeta

Rose Face Serum Zeeta – Benefits

Apakah yang di formulasikan dalam Rose Face Serum Zeeta? :

Vitamin E

Ia bertindak sebagai Antioksidan memberikan perlindungan untuk menghalang radikal bebas dari udara menyebabkan penuaan berlaku. Bila kita sudah menghalang radikal bebas dari kulit, kita dapat mengurangkan kehadiran garis-garis kedutan dari berlaku dengan pantas. Ia juga dapat menjaga sel kulit muka agar  nampak muda.

Contoh mudah : Seperti menyidai 2 pakaian yang sama. 1 di tempat redup dan 1 lagi di kawasan panas. Baju di jemur di kawasan panas akan kelihatan pudar atau cepat lusuh warnanya. Manakala baju di jemur di tempat redup masih boleh mengekalkan serba sedikit warna baju itu.

Begitu juga dengan kulit kita. Ia selalu menghasilkan sel kulit baru. Jika ia di jaga serta lindungi, sel kulit juga akan lambat berkedut. 🙂

Vitamin C

Seperti Vitamin E, Vitamin C kaya dengan Antioksidan. Ia lebih berperanan sebagai mengaktifkan sel muka supaya dapat menghasilkan kolagen yang merupakan molekul penting untuk kulit sihat.

Vitamin C juga penting bagi merawat kesan sinaran ultra ungu (ultra violet – UV).  Sinaran UV ini amat merbahaya jika kita terdedah kepadanya pada jangakmasa yang lama. Ia akan menyebabkan kerosakkan kulit. Selain kita mengambil makanan tambahan seperti vitamin C, Cara yang lebih berhasil ialah sapukan Vitamin C pada kulit supaya ia dapat menghasilkan kolagen secara semulajadi.

Rose Face Serum Zeeta

ROSE FACE SERUM ZEETA

Omega 3

Untuk mengekalkan kelembapan kulit, kita perlu asid lemak seperti Omega 3. Ia dapat mengimbangkan pengeluaran minyak pada kulit supaya kekal elastatik.

Fungsi lebih kurang sama macam Vitamin C, ia dapat melindungi kulit dari selaran matahari.

Omega 3 boleh di dapati dalam minyak ikan yang kita makan, ia akan pergi ke hati untuk di proses, akan terus ke kulit untuk fungsi yang sama. Untuk lebih cepat kita juga boleh sapu terus Omega 3 ke kulit untuk hasil yang optimum

Omega 6

Ia kaya dengan linoleic acid, tekstur minyaknya ringan & nipis. Berfungsi untuk menyuburkan kulit malah tektur minyaknya tidak berat.

Bertujuan untuk mengekalkan fungsi kulit sebagai pelindung muka kita serta dapat mengurangkan pengelupasan sel kulit. Bagi mereka yang ada masalah jerawat, mereka kurang linoleic acid, Ini antara penyebab kulit muka kurang keupayaan “melindungi” dan kulit  senang di serang bahaya dari sinar uv & toksid udara.

4 Nutrien ini adalah gabungan yang cukup mantap untuk di formulasikan sebagai Rose Face Serum Zeeta. Selain itu, semburannya juga menggunakan teknologi nano. Sebab tu, bila sembur Rose Serum ni ianya tak akan meleleh dan sangat lembut pada muka, Meresap dengan pantas, yang paling penting tak melekit.

rose face serum zeeta

ROSE FACE SERUM ZEETA – CARA GUNA

5 Cara penggunaan Rose Face Serum Zeeta

  • Dapat melegakan kulit selepas make up di bersihkan
  • Untuk meningkatkan tahap kelembapan kepada pelembap yang anda gunakan
  • Untuk melembapkan beauty blender supaya senang meratakan foundation
  • Gunakan selepas bersolek supaya solekan nampak lebih cantik semulajadi & tahan lebih lama
  • Untuk menyegarkan kulit yang keletihan sepanjang hari

Rose Face Serum Zeeta

Kebaikan menggunakan Rose Face Serum Zeeta

Memudarkan parut, memberi kelembapan, memperbaiki kulit rosak, memperbaiki tona tidak sekata, mengecilkan liang-liang pori pada wajah, mendapatkan kulit kekal anjal dan segar, menjadikan kulit wajah lebih gebu, menaikkan seri wajah, anti-stress, anti-penuaan, menghilangkan mengantuk serta melegakan selsema dan resdung. Apa yang bagus tentang rose face serum zeeta ni, ia nya menyerlahkan aura. Selain di gunakan untuk tujuan kecantikan, rose face serum zeeta juga mampu menjadi terapi kepada ketenangan dan memberi kesegaran minda. Bukan setakat cantik di luar malah bila cantik dari dalam semua akan kelihatan sempurna.

Semua persoalan mengenai Rose Face Serum Zeeta dah terjawab.

Cara hilangkan jeragat paling berkesan
Cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat
Bagaimana nak hilangkan parut jerawat

Jadi apa korang tunggu lagi. Cepat dapatkan Rose Face Serum Zeeta Segera!!! Sembur-sembur…. Cantik dapat.. Wangi pun dapat..

Rose Face Serum Zeeta - Harga

ROSE FACE SERUM ZEETA – HARGA

Harga Rose Face Serum Zeeta :

Harga mampu milik Sebotol Rose Face Serum ni RM50 sahaja tidak termasuk postage. Kandungan 70ml, ringan boleh di simpan dalam beg tangan, bawa ke mana sahaja. Sembur bila perlu. Boleh tahan selama 2 bulan bergantung kepada kekerapan pengguna. Nak dapatkan pun senang. Beli online jer… hanya perlu pergi ke website ROSE FACE SERUM ZEETA

rose face serum zeeta agen starter kit

rose face serum zeeta agen starter kit

Pssstt…. Nak buat duit tepi tak? Khabarnya dia orang tengah cari agen umtuk produk ni. Kalau beli agen starter kit sekarang. Korang akan dapat 10 botol ROSE FACE SERUM dengan harga RM350. Maklumat lanjut boleh klik Agen Starter Kit Rose Face Serum Zeeta.

Antara testimoni pengguna Rose Face Serum Zeeta

Rose Face Serum Zeeta testimoni

ROSE FACE SERUM ZEETA – TESTIMONI

Rose Face Serum Zeeta testimoni

ROSE FACE SERUM ZEETA – TESTIMONI

Untuk koleksi testimoni boleh layari Rose Face Serum Zeeta Testimoni

Media Sosial:
Facebook page: ZEETA PAKAR MAWAR
Instagram: @zeetaofficial
Whatsapp untuk order: 019-2209069
Website: www.zeeta.com.my

**Sumber gambar dari Facebook Zeeta pakar mawar

(Visited 588 times, 1 visits today)