Ronella essential oil 100% asli tanpa alkohol dan bahan kimia

RONELLA ESSENTIAL OIL

PENGENALAN RONELLA ESSENTIAL OIL

RONELLA ESSENTIAL OIL ceritanya bermula pada Disember tahun 2015 dimana bayi sulung pengusaha produk dilahirkan selepas 19 hari secara mengejut didiagnos mempunyai penyakit Meningitis. Untuk maklmuman korang Meningitis ini adalah penyakit jangkitan virus atau bakteria dibahagian otak.

Penyakit Meningiti ini sebenarnya adalah satu penyakit yang cukup berbahaya sehingga boleh menyebabkan maut kepada penghidapnya dalam tempoh 24-48 jam sahaja. Lebih senang menyerang kanak-kanak berusia bawah 5 tahun dan menjangkiti mereka dengan cepat.

Puncanya?

Antara punca Meningitis adalah bakteria atau virus yang disebarkan samada melalui sentuhan mahupun perkongsian ruang udara. Seperti seorang ayah yang selesema dan mempunyai bakteria tidak aktif, tetapi apabila dia bersin sahaja bakteria tersebut menjangkiti anaknya yang berdekatan. Lantas anaknya yang kurang antibodi pada ketika itu serta merta dijangkiti bakteria. Pelbagai rawatan telah di cuba sehinggalah di perkenalkan dengan essential oil dan menggunakannya, terus jatuh cinta dan dari situ mendatangkan ilham untuk mewujudkan perniagaan ini. Agar ibu-bapa diluar sana tidak bimbang dengan persekitaran dan kandungan udara yang menjadi bahan pernafasan anak-anak mereka.

Setelah melihat kesan kepada kehidupan dan kesihatan anak saya yang kini bertambah aktif dan sihat setiap hari, saya rasa menjadi tanggungjawab untuk saya berkongsi dengan anda pula tentang kaedah penjagaan kesihatan sekeluarga yang 100% asli, tanpa alkohol dan tanpa bahan kimia.

Jika selepas menggunakan Ronella Essential Oil ini anak saya mempunyai sistem imun yang lebih baik, jarang dijangkiti penyakit, mudah sembuh daripada ruam, selesema, dan demam, kulit anjal bebas ekzema, tiada masalah meragam di malam hari, tidak digigit nyamuk,kenapa tidak saya cadangkan kepada anda pula untuk melindungi dan menjaga keluarga anda pula?

CARA MENGGUNAKAN RONELLA ESSENTIAL OIL

RONELLA ESSENTIAL OIL CARA GUNA

HARGA PRODUK & RONELLA ESSENTIAL OIL

RONELLA ESSENTIAL OIL HARGARONELLA ESSENTIAL OIL HARGA PRODUK

(Visited 26 times, 1 visits today)