Review tentang Hishop

Korang pernah tau tak pasal laman sesawang yang menjual produk kosmetik? Aku pun baru tahu beberapa bulan yang lepas tentang website ni. Serba sedikit sejarah mengenai web ni namanyer Hishop. Sebutan nyer hai-shop.

main page
Dalam laman web Hishop ni korang boleh beli semua produk kecantikkan seperti make-up, produk penjagaan kulit, produk rambut, minyak wangi dan banyak lagi. Ia tidak tertumpu untuk kaum hawa sahaja. Produk untuk lelaki pun ada. Jadi fair la kan takkan pompuan jer nak cantik? Semua mengenai kecantikkan dan kesihatan.

brands
 

Senarai brand yang ada dalam Hishop
Jika harga total produk yang korang beli beharga RM 50+ penghantaran adalah percuma. Bestkan? Tak payah beli barang beratus-ratus hanya untuk dapatkan penghantaran percuma. Benda yang amat menyeronokkan lagi ialah dengan setiap pembelian barang korang akan dapat dua sampel percuma. Dah la penghantaran percuma kalau beli RM 50+ dapat pulak sampel. Apa lagi yang korang nak? Berbaloi betul.

2 samples
 

Pilih dua sampel
Jika korang nak beri kejutan untuk hari istimewa dekat family atau kawan-kawan, korang boleh cuba Hishop Gift Card. Harganya sangat berpatutan. Korang boleh pilih dari RM 50 – RM 150. Seronokkan?

hishop gift card
Cuba korang tengok website ni memang user friendly. Tak serabut semua tersusun elok untuk kemudahan pengguna. Aku rasa Imran pun boleh surf dengan selambanyer.

Macam aku ni, aku suka review barang kosmetik dan skincare. Jadi aku ambil initiative untuk join Hishop Affliate Program. Jika korang ada blog korang juga boleh buat review mengenai Hishop ni dan kalau bertuah korang akan dapat 500 point di atas review yang korang berikan. Point ni korang boleh offset untuk pembelian Hishop akan datang.

featured
 

Seperti yang di warwarkan di media cetak atau media eletronik.
Jangan risau! Jaminan dari Hishop semua produk nyer merupakan 100% produk tulen dan sumbernyer datang terus dari pengedar.

Jangan lupa bertandang : http://www.hishop.my
Daftar Akaun : http://www.hishop.my/create-account
Like Hishop : https://www.facebook.com/hishopmy
Follow twitter : https://twitter.com/hishopmy