Natta Cosme Thayers Rose Petal Witch Hazel with Aloe Vera Toner

Review : Natta Cosme Thayers Rose Petal Witch Hazel with Aloe Vera Toner


cover

Salam semua, cantik tak banner kat atas tu? Sebenarnya review kali mengenai Thayers Pose Petal Witch Hazel with Aloe Vera Toner. Panjang lak namanya.  Pendek kata benda ni sebenarnya toner.

Sebagai newbie dalam blog memblog ni aku join la satu group khas yang di panggil The Butterfly Project.  Untuk memantapkan blog yang sedia ada kenalah pergi sekolah balik… huhuh…  Kira misi kali ni mereka akan pilih 50 orang newbie termasuk aku untuk wat review satu produk ni ehsan dari Natta Cosme.

Okay, aku mulakan dengan apa isi kandungan dalam kotak ni.

th13th11

Dalam kotak ni ada Thayers Rose Petal Witch Hazel toner, Lily Bell Lilian Puff, Kapsul Clinic Natta Cosme, Egyptian Magic Cream, Kupon Natta Cosme

th9

Banyak juga lampiran yang di berikan. Comel2 semuanya

th1

Ni dia produk utama dalam kotak ni Thayers Rose petal Witch Hazel Toner 355ml

Toner ni di perbuat dari Air mawar yang di campur dengan ekstrak  Witch Hazel yang mana dapat membantu mengecilkan pori-pori pada muka dan mengekalkan kelembapan untuk kulit sentiasa licin dan lembut.  Once aku buka penutup dia. Baunyer best sangat bau mawar yang segar bugar. Rasa tenang bila sapu kat muka. Wangi…. Ibarat korang petik bunga mawar kat balakang rumah tu korang blend pastu sapu kat muka. Macam tu la apa yang aku rasa. Sejujurnya aku memang skip kalau bab2 nak pai toner ni. Tapi bila dah cuba Thayers Rose petal Witch Hazel Toner ni membuatkan aku nak pakai toner selalu. Memang favourite kalau bau ros2 ni. Warna toner ni pun jernih jer. Produk bagus tak perlu ada warna betul tak?

cotton

Walaupun dah cuci muka tetap ada juga sisa kotoran kat muka.  Tak semestinya cuci muka jer dah bersih. Dengan menggunakan toner ni sisa kotoran atau make up akan lenyap dari muka.. Muahahaha!!!

Tok sah risau ia akan menghakiskan kulit ke tak sebabnyer dia  bebas alkohol dan paraben. Selamat di pakai oleh semua jenis kulit terutama kulit normal hingga ke kulit kering.

th8

Harga bagi Thayers Rose petal Witch Hazel Toner sebesar 355ml ni ialah RM 58. Tetapi untuk pembaca imahtalks korang akan dapat less RM5 dengan setiap pembelian RM50 ke atas. Apa yang perlu korang buat ialah masukkan kod LOVEBT semasa melakukan pembayaran di http://www.nattacosme.com. 

 Untuk mengikuti perkembangan Natta Cosme sila like Natta Cosme Fanpage.

Terima Kasih The Butterfly Project and Natta Cosme untuk tajaan kali ini.  😀