Promo Set Nivea Cleansing di Lazada

nivea deep cleanse radiant skin set

Salam korang… Aku nak share kat korang pasal barang yang aku aim tapi tak terbeli sebab tunggu kot-kot ada promosi. Ternyata penantian aku bukan sia-sia.

Apa yang barang yang ternanti sangat tu? Ni ha Nivea Cleanse Set. Harga bagi keseluruhan set ni ialah RM131.80 dan selalunya harga promo paling rendah RM59.90 tapi dekat Lazada sekarang ni tengah promosi gila. Jap pejam mata dulu….Tarik nafas…. Okay harganya ialah RM29.95. Bolehlah berangan pakai Clarisonic versi Nivea.

Apa yang korang akan dapat ialah

nivea deep cleanse radiant skin set

Bukan setakat dapat cleasing brush siap dapat extra 1 lagi kepala brush ni. Makeup Clear Water, Cleansing Foam dan Makeup Starter Mask.

Nak jimat lagi tak? Sementara promosi masih ada. SemAsa lakukan bayaran masukkan diskaun kod NIVEA5

Harga dari RM29.95 akan jadi RM24.95. Betul!!! Kalau tak caya cuba okay.

Boleh beli dekat sini : Lazada