Percuma produk Vaseline untuk 100 pertama yang berjaya melengkapkan misi

Baru-baru ni aku ada join mission. Seperti biasa aku suka buat perkara-perkara yang mendatangkan hasil. Jadi apa kata korang pun join jugak sebab tak rugi. Tak payah keluar duit pun. Cer tengok apa yang aku dah dapat. 🙂

hadiah vaseline

The Fairest One Of All challenge adalah program jangka pendek yang membimbing korang melalui pengalaman transformasi sambil mendapat ganjaran dengan tips dan goodies ! Korang semua akan diberikan tugasan misi yang mudah dan menyeronokkan serta dapat memberi manfaat kepada korang sebagai pengguna, dan orang di sekeliling korang pun dapat berkongsi matlamat yang sama. Apa lagi, jom sertai  misi masing-masing dan kumpulkan mata ganjaran yang membolehkan korang menebus hadiah bagi yang layak . Sertai cabaran untuk pengalaman yang luar biasa ini .

vaseline woop

( Sila mendaftar menggunakan PC / Laptop )

Langkah 1 : 
a) Daftar akaun di Vaseline Instant Fair

vaseline woop

b ) Selepas daftar > kembali ke vaseline.woop.my

c ) Log masuk melalui kotak highligted. Rujuk gambar di bawah

step2

Langkah 2 : Mengambil bahagian dalam misi.

Langkah 3 : Anda akan mendapat mata ganjaran selepas melengkapkan misi

Langkah 4 : Mengumpul mata ganjaran dan tebus produk yang menarik dari 
            senarai goodies

Q : Berapa banyak yang perlu saya bayar untuk mengambil bahagian dalam cabaran 
    ini?

A : Tiada apa-apa! Semua perkara-perkara yang baik dalam kehidupan ini bebas
    untuk di nikmati . Ya , korang akan mendapat ganjaran dengan hanya 
    melengkapkan misi dalam kempen. 

Beri ganjaran kepada diri anda dengan menawarkan tawaran hebat dan banyak lagi !!!

vaseline woop  
vaseline woop

vaseline woop

Apa yang korang tunggu?

Daftar di sini

(Visited 161 times, 1 visits today)