Neuzell Oxygen Bubble Cleanser Review

Neuzell Oxygen Bubble Cleanser Review


Diam tak diam dah nak masuk pertengahan bulan satu. Setelah berkali-kali cuba nasib untuk review produk dari Hishop akhirnya aku terpilih juga untuk review produk dari mereka.. huhuhu.. Thanks Hishop.

Ni lah barang yang aku terima iaitu Neuzell Oxygen Bubble Cleanser. Aku terima sampel produk ni bersaiz 10ml. Actual saiz dia 100ml dan berharga RM89.90.

Neuzell Oxygen Bubble Cleanser Review

Ia di datangkan dalam bentuk botol picit. Neuzell Oxygen Bubble Cleanser ni sesuai untuk semua jenis kulit. Jadi tak der masalah untuk kulit  yang berjerawat macam aku ni. Kandungan pula bebas dari parabens, alcohol, pewarna tiruan mahupun pewangi tiruan.  Texture dia macam liquid soap biasa dan berwarna hijau cair. Baunya pula seperti bau teh hijau yang segar.

Neuzell Oxygen Bubble Cleanser Review

Kali ni aku nak try keberkesanan dia boleh tak menanggalkan sisa makeup yang aku pakai. Cara-cara nak guna memula aku dab Neuzell Oxygen Bubble Cleanser kat muka beberapa point. Kemudian tunggu dalam 20 saat sehingga keluar buih. Bila dah keluar buih-buih kecik, gosok perlahan-lahan. Dah agak-agak kering sikit baru aku splash muka dengan air dan gosok lagi. Lepas tu bilas seperti biasa.

before Neuzell Oxygen Bubble Cleanser Review

Hasilnya… Tadaaaa…. muka bersih. Semua make up yang aku pakai tadi bersih-sebersihnya.

bb aa

Pada mulanya aku agak pelik juga. Macam mana buih-buih sabun tu boleh keluar walaupun tak campur air lagi. Hehehe! Jadi untuk tengok hasilnyer aku cuba pakai foundation yang agak tebal. Bila dah cuba dan kesannya memang bagus. Semua kotoran hilang dan kulit nampak segar, lembap, cerah serta bercahaya.

Rating : 4 0f 5

Nak cuba dapatkan  Neuzell Oxygen Bubble Cleanser? Klik Sini

Khas buat pembaca imahtalks. Korang boleh dapatkan rebate RM20  dengan pembelian RM99 ke atas. Bagaimana? Hanya gunakan discount code NEUSELL14 (Sehingga 28 Febuari)

c

Jangan lupa bertandang : http://www.hishop.my
Daftar Akaun : http://www.hishop.my/create-account
Like Hishop : https://www.facebook.com/hishopmy
Follow twitter : https://twitter.com/hishopmy
Follow Instagram : http://www.instagram.com/hishopmy