Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Contest SEO ONEXOX
Contest SEO ONEXOX

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA?  Betul ni dalam tempoh dan unit yang terhad korang boleh dapat sim ni free. Kenapa tetiba dapat percuma? Adalah syarat nak dapat sim ni. Tak susah pun. Aku ringkaskan sikit. Antaranya:

  1. Buat posting “Nak Simkad ONEXOX PERCUMA
  2. Blog perlu berumur sekurang-kurangnya setahun.
  3. Setiap peserta boleh memilih salah satu nombor SIMKAD ONEXOX PERCUMA yang masih belum bertuan semasa mengisi borang penyertaan contest ini. Pilih kat sini
  4. Daftar link post korang kat sini
  5. Selepas maklumat korang disahkan benar, sekeping Simkad ONEXOX PERCUMA akan diposkan ke alamat yang telah berikan sewaktu mengisi borang pendaftaran.
  6. Bilangan peserta yang akan menyertai Contest SEO ini dihadkan kepada maksimum 100 Peserta sahaja

Selepas sebulan anda menggunakan SIMKAD ONEXOX, para peserta perlu menulis sebuah entri yang bertajuk Pengalaman Bersama ONEXOX. para peserta perlu berkongsikan pengalaman anda bersama ONEXOX selama sebulan dengan jujur.

Sambil-sambil dapat sim percuma korang terus boleh join contest SEO. Hadiah lumayan juga. Kalau tak menang pun dah dapat sim percumakan? Sambil nyelam minum air apa salahnya.

Hadiah-hadiah yang disediakan untuk para pemenang Contest SEO adalah seperti berikut:

  1.  Pemenang tempat Pertama : Wang Tunai RM1,000
  2.  Pemenang tempat Ke 2 : Wang Tunai RM500
  3.  Pemenang tempat Ke 3 : Wang Tunai RM300
  4.  Pemenang tempat Ke 4 : Wang Tunai RM200
  5.  Pemenang tempat Ke 5 : Wang Tunai RM100
  6.  Pemenang tempat Ke 6 -10 : Wang Tunai RM50
Contest SEO ONEXOX
Contest SEO ONEXOX

Maklumat lanjut korang boleh check kat http://contestonexox.blogspot.my/