My Beauty Resolutions for 2014!

Salam dan hai semua. Kita pun di penghujung tahun 2013. Dah tercapai ke hajat tahun ni? Alhamdulillah bagi aku setakat ni aku rasa ada capai sasaran walaupun tak semua.

Itu azam tahun baru. Kalau azam kecantikkan untuk tahun 2014 macam mana? Cantik pun ada azam ke Imah? Erm terpulang pada korang. Untuk aku azam kecantikkan 2014 ialah :-

1) Nak makan banyak ulam-ulaman, sayur-sayuran, buah-buahan. Sebab salah satu faktor cantik dan sihat  bermula dari dalaman kita. Pemakanan yang kita ambil.

yadah2

2) Kurangkan makan fast food. Makanan segera ni bukan sahaja tidak elok untuk kesihatan malah makanannyer semua berminyak boleh menyebabkan jerawat. TIDAK!!!!!

YADAH6

3) Nak bersenam selalu. Selain mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan dapat jugak mengurangkan berat badan.  Erm.. Siapa tak tak slim? 😀 Baru la cantik macam Yadah.

YADAH 5

Selain daripada pemakanan yang seimbang dan bersenam. Penggunaan skincare dan kosmetik juga mempengaruhi kecantikkan bagi wanita. Bertukarlah kepada yang Natural, botanical, natural plant ingredients, organic, chemical-free, no artificial colouring, gentle yet effective. Boleh tunjukkan brand apa yang ada semua faktor-faktor ini? Semestinya YADAH.

YADAH7

Ini semua merupakan produk jenama Yadah yang berasal dari Korea. Produk Yadah 100% bebas dari warna tiruan, mineral oil, sulfat dan ekstrak binatang.

yadah 8

Untuk azam kecantikkan tahun baru ni boleh di kongsikan bersama Yadah dan The Butterfly Project kerana pada kali ini mereka telah bekerjasama untuk mengadakan sambutan Tahun Baru yang akan di adakan pada 4 Januari 2014. Hanya melalui jemputan sahaja

butterfly1

Tak sabar rasanya nak mencuba produk terbaru dari Yadah. Semoga dapat jemputan ke event ini dan menceriakan lagi permulaan tahun 2014. 🙂

yadah1

Gamsahabnida… 🙂

Like page : https://www.facebook.com/YadahMalaysia

https://www.facebook.com/ButterflyProjectMalaysia