Mr Lens online review

Mr Lens online review


Salam semua…. Kali ni aku di beri kesempatan untuk nak cuba beli lens secara online. Dah lama gak aku tau mengenai laman sesawang yang menjual contact lens atau sunglass yang di beri nama Mr lens ni cuma baru sekarang nak cuba. Dalam laman web Mr Lens  ni korang boleh beli semua produk berkaitan dengan lens, spect atau sunglass. Contact lens pula dari daily, weekly, mothly dan 3 months. Ia tidak tertumpu untuk perempuan yang gemar bergaya malah untuk lelaki seperti sunglass pun ada. Jadi fair la kan takkan pompuan jer nak cantik?

Sebelum nak lakukan pembayaran korang mesti la kena daftar dulu.

reg2

Lepas dah register korang pun boleh browse apa yang berkenan di hati dan klik add to cart. Okay macam kat bawah ni korang ada dua option sama ada nak terus bayar atau nak sambung lagi belek-belek menda lain.

in cart2

Rasa macam dah cukup barang keperluan korang. Lepas tu boleh la check out. Kat sini pula ada 3 fasa.Yang pertama check betul tak nama dan alamat. Kalau ada kawan2 bagi gift voucher atau promo voucher just taip jer no code kat situ. Klik continue.

1a

Langkah kedua pilih nak bayar guna bank apa. Banyak pilihan tak gaduh nak tumpang orang lain belikan.

1b

Langkah tiga. Pastikan betul ke tak item yang korang beli tu. Jumlah nyer dan paling penting power lens tu biar betul. Kang cemer lak tak pasal-pasal.

1c

Itu bab bayar-membayar. Selain dari itu kalau korang rasa barang yang korang terima tu dah terbuka, ada yang tak kena. Korang boleh report dalam tempoh 24 jam. Amik gambar barang yang terbuka atau pelik tu korang send la kat Whatsapp ke no 01112323715. Jika dah confirm ada masalah Mr Lens akan tukarkan barang baru untuk korang.

return policy

Dok tak dok. Aku baru jer selesai buat pembayaran semalam. Tup-tup hari ni dah dapat lens yang aku order. Memang cekap teams Mr Lens ni buat kerja. Baru customer puas hati iye dak? Memang A punyer….

received2  received

Kat mana nak dapatkan? http://www.mrlens.com.my/en

Like Fanpage : https://www.facebook.com/MrLens.my

Address : 3068 Jln Todak, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang