Miss Hana Eyeliner Review

Miss Hana Eyeliner Review


Cerita-ceriti masa raya. Perkara yang paling menyeronokkan raya tahun ni ialah raya ketiga kami pergi bercuti ke Cameron Highland. Memandangkan nak sambut birthday ayah jadi kami pun beraya kat tempat sesejuk ni. miss hana 1 Sebelum nak cerita pasal cuti-cuti Malaysia, aku berkesempatan juga nak guna eyeliner dari Miss Hana. Kalau sebelum ni aku pernah review pasal Miss Hana Night Black dan Choco Brown tapi kali ini aku nak review lagi 2 warna. Untuk review sebelum ni boleh baca kat sini.

JB-einvite

  Masih lagi berlatar kan eyeliner hitam dan coklat. Warna ni kali sedikit berkilat dan berkilauan. Tekstur lembut membuatkan tangan ni senang nak buat alisan pada kelopak mata. Kalau Miss Hana Galacy Black warna hitam aku memang suka pakai pada sudut luar mata untuk nampakkan mata yang sepet ni jadi besar. miss hana hitam   Untuk Miss Hana Golden Brown warna coklat pula aku suka gunakan sebagai eyeshadow atau pun alis kening. Nampakla natural sedikit. Dengan menggunakan eyeliner dari Miss Hana tak yah risau mata nampak comot atau sememeh. Sebab waterproof. Berpeluh macam mana pun tak hilang. miss hana cokelat Kat mana nak beli Eyeliner yang berkilau-kilau ni. Hurmmm.. Senang jer. Cari dekat Natta Cosme semuanya ada. Harga berpatutan pula RM34.90. Pada bulan suci Ramadan , Natta Cosme memberi potongan harga 20% untuk eyeliner Miss Hana. Hanya memasukkan ” MHES 20 ” semasa pembelian. Kod ini sahsehingga 31/08/2014 . Jangan lupa bertandang : http://www.nattacosme.com Like Natta Cosme : https://www.facebook.com/NattaCosme Follow Instagram : http://www.instagram.com/nattacosme