Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home1/asz888/public_html/imahtalks.com/wp-includes/wp-db.php on line 3182

Method rakan teman peliharaan anda

Method rakan teman peliharaan anda


nangoi2

Adakah korang tahu bahawa seluruh rangkaian produk Method ini adalah selamat untuk digunakan di sekitar haiwan peliharaan? Ia di perbuat daripada formula khas di mana ia membersih tanpa mencederakan haiwan peliharaan korang. Dengan pembungkusan yang menarik dan tersendiri , di formulasi berasaskan tumbuhan tidak toksik , wangian bertenaga. Method adalah pilihan yang terbaik!

methods h

Kenapa Method merupakan pilihan terbaik?

a) Kerana tiada ujian yang di lakukan terhadap haiwan bagi setiap produk yang di keluarkan dan tidak sekali-kali menyokong perbuatan menggunakan haiwan sebagai uji kaji.

b) Tidak juga menggunakan sumber haiwan dalam produk Method

c) Syarikat yang bebas dari melakukan kekejaman terhadap haiwan. Pernah di anugerahkan oleh PETA pada tahun 2006.

methods j

Method telah melancarkan produk terbaru yang dapat memelihara persekitaran yang baik untuk bukan sahaja kita malah haiwan kesayangan kita. Itulah sebabnya Method tidak pernah menguji mana-mana produk atau bahan-bahan mereka ke atas haiwan , tidak menggunakan haiwan dalam membuat produk. Pasti selamat untuk haiwan kesayangan anda. Dengan rekaan terbaru di reka untuk “Design for good” dapat membantu meningkatkan kesedaran dan memberikan layanan saksama terhadap haiwan .

 

methods d

Method squirt + mop wood floor cleaner
Pembersih lantai ini mempunyai haruman yang segar seperti lemon dan halia. Bagi yang belum tahu lemon merupakan agen pencuci semulajadi manakala dengan gabungan halia membuatkan lantai korang berkilat dan berbau segar. Pembersih lantai ini dibuat dengan bahan semula jadi, di formulakan tanpa mengandungi bahan-bahan kotor seperti parabens, phthalates, triclosan, EDTA atau haiwan. Botolnya pula di perbuat dari 100% bahan kitar (PCR).

Cara menggunakan: Tuangkan sedikit di lantai , dengan menggunakan kain / mop yang lembap atau kering cukup untuk membersihkan lantai tanpa perlu di larutkan ke dalam air mahupun di bilas.

method2

Pengalaman menggunakan Method squirt + mop wood floor cleaner amat mudah. Tuang sikit kat lantai dan lap dengan kain, Bau harum halia terus berlegar kat kawasan rumah. En Suami pun puji wanginyer bau. Spice!!!! Tekstur cair memudahkan urusan membersih lantai sebab tak perlu bilas dengan air lagi. Memang keperluan surirumah seperti aku ni. Memandangkan aku juga  ada anak kecil. Kebersihan lantai rumah adalah wajib bagi membersihkan kotoran yang sedia ada mahupun kotoran yang di bawa oleh haiwan kesayangan ku ini.

Pencuci tangan edisi terhad ini di datangkan khas dalam 2 rekaan :

Mimosa sun
Kini korang boleh menikmati kesan pemulihan sama dengan bauan madu manis oren , pic + lily lembah.

methods f

Botanical garden
Bau taman botani impian kita, penuh dengan lily  serta labah-labah , bunga teratai, buluh dan lumut yang segar

methods e

Lepas dah mengemas rumah atau bermain dengan si comel peliharaan. Membasuh tangan adalah satu kemestian. Jadi  pencuci tangan keluaran Method merupakan pilihan hati. Antara dua pencuci tangan ini aku lebih suka bau Mimosa Sun sebab baunyer manis dan segar sekali.

method1

Kat mana nak dapatkan rangkaian produk Method?

 

methods i

Untuk yang ingin mendapatkan produk edisi khas ni, apa kata korang join contest di Facebook Method.

1505458_669909179787980_9183022034395664340_n

Cara-caranya:

Langkah 1 : Post gambar haiwan peliharaan korang di wall Method.
Langkah 2 : Beritahu mengapa anda berfikir haiwan kesayangan anda adalah yang paling messiest .
Langkah 3 : Beritahu bagaimana Method boleh membantu anda membersihkan keadaan kucar-kacir yang di buat oleh haiwan kesayangan anda.
Langkah 4 : ” LIKE ” halaman FB Method.

Peraduan berakhir Mac 6, 2015

nangoi

Contoh cuba tengok gambar Nangoi yang tengah bunting. Nangoiku yang comot!!! Kalau Method selamat untuk Nangoi dah tentu selamat untuk baby Nangoi yang kat dalam perut dia tu. Memang bertepatan dengan tema “Design For Good”