Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home1/asz888/public_html/imahtalks.com/wp-includes/wp-db.php on line 3182

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++ Review

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++

Salam semua. Huhu tetiba jer aku nyepi skit. Dah tua-tua baru aku kena chicken pox. Thanks kepada team Natta Cosme sebab sudi bagi aku masa sembuh untuk review pada kali ni.

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++

Bersesuai dengan produk kali ni merupakan cosmetic yang paling aku suka sekali iaitu Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF 40 PA++. Aku akan tunjukkan gambar sebelum dan selepas. Masa nak guna Blemish Cream ni. Aku hanya dot kan blemish cream ni beberapa di muka. Dan blendkan guna sponge yang telah di sediakan. Nak guna jari pun boleh tapi kalo sponge blending nampak cantik dan bersih sikit. Oleh kerana sponge ni bersegi senang sikit aku nak ratakan Blemish Cream ni dekat celah tepi hidung dan mata. Litupan akan jadi lebih sempurna.

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++

Tekstur pula cepat meresap, tak der rasa berminyak dan nampak natural sekali. So sesuai lah dengan kulit yang jenis berminyak. Tak tipu! korang boleh tengok bukti yang aku sediakan. Kulit aku yang kemerah-merahan dan parut-parut jerawat serta chicken pox baru-baru ni nampak berkurangan. Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF 40 PA++

Banyak lagi kelebihan menggunakan Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++ ni antaranya mencerahkan kulit tanpa ada kilauan yang berlebihan, mengawal lebihan minyak di muka, mengurangkan kesan kedutan dan paling utama ialah produk ni mengandungi SPF40, PA++ yang agak tinggi dapat melindungi kulit kita dari sinaran UV A dan B. Sesuai sangatlah dengan cuaca sekarang ni musim panas.

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++

Packaging dia simple bertemakan warna hitam dan putih. Dengan isipadu 40ml.Warna untuk Klairs Blemish Cream ni Natural jadi semua skin tone boleh pakai. Yang pasti produk magik ni akan membetulkan skin tone kita dan membuatkan kulit kita kelihatan cerah semulajadi. Takderlah nanti “Muka jer putih, leher tangan macam dayang senandong” Heheheheh!

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++

Dekat mana nak cari Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++ buatan Korea ni? Senang sahaja. Korang boleh beli produk ni dengan harga RM71.20 di Natta Cosme.

blemish cream

Jangan lupa bertandang : http://www.nattacosme.com

Like Natta Cosme : https://www.facebook.com/NattaCosme

Follow Instagram : http://www.instagram.com/nattacosme