Jom sertai “LARGEST MOUTHWASH RINSING EVENT” sempena WORLD ORAL HEALTH DAY 2015

World Oral Health Day

WOHD_Power To Your Mouth

Raikan Hari Kesihatan Oral Sedunia dengan Persatuan Pergigian dan Pencuci kumur No. 1 jenama Malaysia, LISTERINE®. Mari kita bersama-sama mencipta rekod dalam acara Largest Mouthwash Rinsing yang bakal direkodkan dalam Malaysia Book of Records untuk menyebarkan kesedaran mengenai kepentingan lengkap penjagaan gigi dalam rutin harian!

World Oral Health Day

Butiran di bawah:
Tarikh: Sabtu, 21 MAC, 2015
Masa: Bila-bila masa antara 10:00am-10:00pm
Tempat: 1Utama (New Wing), Highstreet Concourse (Aras Bawah)

WOHD_Smiles for Life (L)

Apa yang perlu anda lakukan adalah untuk mendaftar diri dan berkumur untuk mendapatkan sebotol Listerine percuma, baucar diskaun dan sijil eksklusif, ditambah lagi dengan peluang untuk memenangi hamper Johnson & Johnson yang diberikan sepanjang hari! Jadilah sebahagian daripada rekod untuk kesihatan gigi yang baik! Hari Kesihatan Oral Sedunia 2015 akan mempamerkan aktiviti-aktiviti pendidikan untuk semua peringkat umur dan pemeriksaan gigi percuma, di samping acara berkumur sepanjang hari.

World Oral Health Day

Hari Kesihatan Oral Sedunia 2015 disokong oleh Bahagian Kesihatan Pergigian, Kementerian Kesihatan Malaysia. Untuk maklumat lanjut Hari Kesihatan Oral Sedunia layari www.listerine.com.my atau halaman facebook LISTERINE® Malaysia di www.facebook.com/ListerineMalaysia & https://www.facebook.com/events/745909945517042/

listerine

Jumpa di sana……

(Visited 114 times, 1 visits today)