Huggies Dry Pants Maximum Comfort,

Huggies Dry Pants Maximum Comfort, Maximum Movement Part II


Salam semua…

Kali ni aku nak ceritakan sendiri keselesaan anak aku yang bebas bergerak dengan Huggies Dry Pant.

Seperti yang sedia maklum dalam post pertama mengenai Huggies Dry Pant. Ada cerita serba sedikit mengenai pertandingan yang bakal di adakan bermula sekarang sehingga 1 ogos 2014. okay recap balik. Apa yang perlu anda lakukan ialah ambil gambar anak anda yang sudah sedia memakai hughies dry pant dari sudut pergerakan yang comel atau apa-apa aksi. Hantarkan gambar beserta resit pembelian pack huggies dry pant dan borang penyertaan ke alamat yang tertera di borang atau setai roadshow, ambil gambar di sana dan hantar terus di kaunter yang di sediakan.

image

Ini dari pengalaman aku sendiri sebagai seorang ibu. Seronok tengok keletah anak yang sedang membesar. Banyak aktiviti yang di lakukan. Dari merangkak sehingga sekarang boleh berlari. Itu keselesaan anak yang memerlukan lampin pakai buang yang sesuai mengikut pergerakan dan tumbesaran anak-anak. Huggies Dry Pant memang pilihan hati. Pinggang berelastik dan cengkaman pada pinggang membantu si comel yang aktif melakukan apa sahaja yang di inginkan.

image
Lapisan cepat kering pula membuatkan akmal imran kekal selesa untuk belajar sesuatu yang baru. Menjelajah dari satu tempat ke satu tempat, benda dan alam sekitar. Memang lumrah anak kecil ku ini suka mempelajari sesuatu tanpa batasan pergerakkan. Bila pakai lampin seluar ini anak aku rasa macam pakai seluar. Kalau tak sebelum ni dia suka buka pita pelekat lampin pakai buang mungkin kerana dia kurang selesa. Tetapi sejak guna Huggies Dry Pant dia nampak ceria, suka meneroka dan jarang kena ruam lampin. ini di sebabkan pengaliran udara dan lapisan cepat kering yang menyerap 10 kali lebih pantas.

image
Bukan sahaja ketika berjaga malah Akmal Imran pun tidur lena selepas bermain. Tidak kerap berjaga. Selalu dia akan nangis bila lampin pakai buang tu penuh. Sekarang ni tak lagi.

image
Untuk maklumat lanjut mengenai Huggies Layari facebook huggies 

Untuk sampel percuma https://www.huggies.com.my