Hang Out With Lisa Surihani by The Body Shop | imahtalks.com

Hang Out With Lisa Surihani by The Body Shop


the body shop6

Baru-baru ni aku menang pass vip jumpa Lisa Surihani. Wah seronok tak terkata. Terima kasih sangat-sangat kepada Blogger Jean sebab pilih aku sebagai pemenang contest dalam blog dia. Tak sempat nak jumpa dia hari tu sebab awal-awal aku dah pergi.

Sampai jer kat store TBS KLCC aku macam malu alah sikit yerla. Time tu tak ramai orang lagi mana tak nyer start pukul 11. Pukul 11 tu lah aku dah terpacak kat situ. Terus gi dekat Lisa nak selfie bagai….

the body shop

Berbalik pada cerita event jumpa Lisa Surihani. Ramai orang yang sanggup beratur dan beli produk The Body Shop ni sementara nak tunggu turn. Bukan sahaja Dutanya terkenal tapi produk The Body Shop ni memang bagus. Aku salah seorang pengguna tegar produk ni.

the body shop5

Peramah Duta The Body Shop kita ni. Senyum sepanjang masa. Tapi macam kebanyakkan orang. Kalau tanya nama aku dan tengok rupa aku ni mesti macam konfius sikit. Dah lali dah dari sekolah orang Tanya macam tu. Turun ke anak aku jugak. Berapa keturunan nak hilang sepetnyer tak tau la. Hehehe.

the body shop3

Bukan setakat ambil gambar jer. Tapi dapat goodies bag sekali. Wah baiknya The Body Shop ni. Apa lagi amik kesempatan minta autograph sekali la. Jangan jealous!
Cer tengok apa barang aku dapat. Best kan?

the body shop7