Hadiah kecil dari Natta Cosme. :)

Korang masih ingat lagi post mengenai membeli sambil menderma bersama Natta Cosme. Kalau tak baca lagi boleh klik sini. Natta sangat pemurah kerana telah memberi hadiah yang cukup comel sebagai imbalan bagi setiap blogger yang buat posting mengenai Taufan Haiyan.

Pagi-pagi lagi Nationwide Express call nak hantar barang. Tertanya-tanya gak barang yang mana pulak nak sampai. Pasal aku ni rajin join contest. 😀 Tau-tau jer barang sampai. Ok, sambung balik cerita. Bila barang pun dah sampai mesti la hati menyanyi girang nak tau dapat apa. Masa nak bukak tu nampak ada logo Natta Cosme jadi baru tau barang tu dari Natta.

b

Comel jer.

Nak tau apa barang kat dalam? Erm… Ada 2 keping mask, gula2, Klip rambut, angpow packet, Surat penghargaan dan paling istimewa  ialah Kad ucapan penghargaan yang sangat comel.

a

d c

Terima Kasih Natta Cosme atas sumbangan ikhlas ini.

e

Terima Kasih juga kepada The Butterfly Project kerana membantu menyebarkan lagi nilai-nilai murni sesama insan.

Kalau korang nak tau lebih lanjut mengenai Natta Cosme korang boleh klik link kat bawah tu. 🙂

Layari : http://www.nattacosme.com

Like page : https://www.facebook.com/NattaCosme

Instagram :http://instagram.com/nattacosme