ezbuy 65eday, Global Super Sale 31 May – 5 June

ezbuy malaysia global sales

Salam semua… kali ni aku nak cerita sikit mengenai platform jual beli online yang baru aku kenal dan di beri nama ezbuy. Ia merupakan syarikat no 1 dan platform membeli-belah online terbesar di Singapura. Mula menapak di Malaysia pada tahun 2012.

Seperti kebanyakkan online website, ezbuy malaysia turut menawarkan pelbagai tawaran menarik untuk pelanggan di Malaysia. Pembelian barang dari negara seperti China, Taiwan, US, Korea malah dari peniaga tempatan.

ezbuy malaysia flash sale3

Sempena ezbuy 65 eday Global sales. Lebih dari 20 ribu produk promosi hebat seperti  Fashion Specials, Lifestyle Essentials & ezbuy’s Best Sellers yang di tawarkan bermula 31 May sehingga 5 June. Antaranya Flash Deal yang berlansung selama 2 hari, akan muncul 3 kali sehari pada pukul 12am, 10am dan 4pm. Tawaran potongan harga sehingga 90%. Penghantaran Percuma dengan pembelian lebih dari RM60. Hebat bukan?

ezbuy malaysia flash sale5

Selain itu di seksyen Price Zone, semua barang berharga di bawah RM30. Fesyen Outfit Of The Day yang bernilai tidak lebih dari RM30. Memang berbaloi.

ezbuy malaysia price zone2

Untuk Discount Zone, korang boleh nikmati potongan harga dari 40% untuk pakaian wanita, pakaian lelaki, barang digital, pakaian dan peralatan sukan, barang kecantikkan dan kesihatan serta banyak lagi produk jenama kegemaran korang.

ezbuy malaysia discount zone2

Dah banyak diskaun masih dapat voucher lagi untuk potongan harga. Aku pun dah tak sabar rasa nak berbelanja kat sini. Tambah lak nak raya tak lama lagi. Pergi kat Cash Off seksyen kat situ korang browse la sampai bengkak jari.

ezbuy malaysia cash off2

Bukan sekadar barang biasa terdapat juga barangan dengan jenama yang korang kenal seperti Sony, Tefal, Canon, Oxy, Dettol, Samsung, Scholl dan banyak lagi produk seperti produk kosmetik dan penjagaan wajah seperti Laneige, Etude House dan Missha. Korang boleh dapati di seksyen Featured Brand

Last sekali, kalau dah shopping online sorang-sorang pun dah untung dengan tawaran yang berganda-ganda. ezbuy juga ada tawarkan pembelian produk Friends Deal secara berjemaah. Kenapa aku kata berjemaah. Pilih barang dan buat bayaran. Kongsi dan ajak kawan-kawan korang untuk join beli barang tu. Baru lah satu-satu tawaran itu berjaya. Andai kata jemaah tak mencukupi untuk nak beli barang tu. Tawaran itu akan di batalkan dan wang yang telah di bayar pada mulanya tadi akan di pulangkan oleh ezbuy Malaysia. Jika tawaran berjaya pulak korang boleh dapat penjimatan sehingga 70% (tawaran update setiap hari). Untuk merialisasikan apa yang di hajati korang perlu download app ezbuy di App Store atau Google Play. Paling pantas scan QR Code di bawah.

(Visited 24 times, 1 visits today)