Sample


Tokyo Love Soap

Tokyo Love Soap Pure Girls Review

Salam semua, Dok tak dok dah pertengahan tahun 2014. Ada azam yang dah tercapai ke? Hujung bulan ni pun dah mula puasa. Erm cepat betul masa berlalu. Sekarang ni nak cerita pasal produk yang patut…






Neuzell Oxygen Bubble Cleanser Review

Diam tak diam dah nak masuk pertengahan bulan satu. Setelah berkali-kali cuba nasib untuk review produk dari Hishop akhirnya aku terpilih juga untuk review produk dari mereka.. huhuhu.. Thanks Hishop. Ni lah barang yang aku…


Egyptian Magic Cream review

Mesti korang tertanya-tanya apa menda Egyptian Magic cream tu. Kalau korang nak tau dia merupakan sejenis krim serbaguna. Boleh di pakai dari hujung rambut ke hujung kaki. Aku mula jatuh cinta dengan krim ni masa…


L’Oreal Mega Sale in D’S Two Mall

Salam korang… Post pertama untuk bulan november ni pasal berjalan-jalan kat Seremban 2 sambil nak bawak Imran jumpa Tok Pah tersayang. Dah alang-alang sampai seremban aku singgah gi D’S Two Mall. Nak tau apa aku wat…