Jalan-Jalan

Kidzania Kota Keriangan Kanak-kanak

Seronok betul jadi budak-budak zaman sekarang ni. Macam-macam ada. Semua canggih dari makan, mandian, pakaian, permainan sampailah ada pusat khas untuk pembelajaran dan hiburan pengalaman interaktif seperti Kidzania. Baru-baru ini aku sekeluarga di beri peluang…

Read More

Sabun Seri Emas Formulasi Resdung + Felixia Yeap

Baru-baru ini aku berkesempatan untuk join geng seri emas di booth Jom Heboh Putrajaya. Korang tertanya-tanya apa tu sabun seri emas tu? Sabun Seri Emas ini kegunaannya untuk membantu mengurangkan resdung, miang-miang mata, telinga dan…


Legoland Malaysia

Bersuka-ria di Legoland & Puteri Harbour. YeeeHaa~

Bulan Disember ni memang bulan cuti-cuti Malaysia buat kami sekeluarga. Mana taknyer. Si ayah sibuk nak bawak Imran pergi Legoland. Ibu pun tumpang gembira. Kami bukan pergi bertiga tapi berkejap nak kira… Bertujuh dengan sepupu…


Bukit Tinggi

Cuti-cuti Malaysia @ Bukit Tinggi

Salam semua, post kali ni pasal cuti2 di tempat tinggi dan sejuk…. Dah lama tak bercuti sejak lahirkan Imran ni. Jadi sempena cuti sekolah walaupun Imran tak sekolah lagi. Kami tiga beranak berjalan2 di Bukit…


L’Oreal Mega Sale in D’S Two Mall

Salam korang… Post pertama untuk bulan november ni pasal berjalan-jalan kat Seremban 2 sambil nak bawak Imran jumpa Tok Pah tersayang. Dah alang-alang sampai seremban aku singgah gi D’S Two Mall. Nak tau apa aku wat…



Avon Kiss Goodbye To Breast Cancer 2013

Sambutan untuk menentang Kanser Payudara ini di buat pada bulan Oktober. Avon Malaysia dengan kerjasama LPPKN telah menjelajah ke seluruh Malaysia bagi memberi peluang bagi wanita-wanita untuk membuat pemeriksaan payudara secara percuma. Ia merupakan subsidi…




Shisseido

Jalan-jalan Mid Valley

Seperti biasa hari ni aku ajak hubby dan anak tercinta pergi window shopping sambil memulakan aktiviti meng-redeem free sample. Kali ni aku pergi kat mid valley. Mula2 tu aku singgah kat center court. Sebab Shiseido…