Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home1/asz888/public_html/imahtalks.com/wp-includes/wp-db.php on line 3102
BAWANG Syampu Antikelemumur

BAWANG Syampu Antikelemumur Dengan Ekstrak Herba Cina

Bawang Anti Dandruff Shampoo

Bawang Putih ke Bawang Merah? Ni bukan cerita pasal makan tetapi segmen review produk syampu berjenama Bawang. Lor yang duta produknya Jackie Chan tu. Okay baru-baru aku pun nak cuba produk tersebut. Kali ni aku nak cuba untuk Bawang Syampu antikelemumur. Yerla kulit kepala cepat berminyak jadi gatal-gatal kulit kepala pun melanda diri.

Bawang Anti Dandruff Shampoo

Okay bila kulit kepala penuh dengan kerak kelumumur tau tak apa akan terjadi. Liang pada rambut kita akan tersumbat. Sepatutnya rambut yang sihat satu liang rambut akan terdapat 3 helai rambut tetapi akibat kelumumur yang berleluasa boleh menyebabkan satu liang rambut hanya ada satu helai rambut sahaja. Itu pun kalau ada satu kalau tidak ada langsung alamat botak lah kita.

Bawang Anti Dandruff Shampoo

Untuk Syampu ini memang khas untuk rambut kelemumur. Boleh di gunakan setiap hari oleh semua lapisan umur. Packaging dia simple sambil ada gambar Jackie lagi kat kotak dia. Untuk tekstur dia, tidak terlalu pekat dan tidak terlalu cair. Warna syampu pula light cream. Dalam kepala berlegar-legar. habislah rambut aku berbau ginseng  tetapi sangkaan aku meleset sama sekali. Apa yang best Bawang syampu antikelemumur ni tidak berbau herba langsung walaupun di perkaya dengan ekstrak herba cina. Wangi bau bunga-bungaan.

Bawang Anti Dandruff Shampoo

Masa lumur syampu dekat rambut ada rasa sensasi dingin sikit. Rasa segarlah kan. Cumanya walaupun kulit kepala aku cepat berminyak hakikatnya rambut aku kering. Jadi selepas menggunakan Bawang syampu antikelemumur ni aku pun tumpang cousin aku punya conditioner bawang untuk rambut gugur supaya rambut tak bertambah kering. Mungkin bukan salah syampu, yang pasti kesesuaian setiap individu berbeza.

Bawang Anti Dandruff Shampoo

Kulit kepala nampak bersih dan bermaya selepas menggunakan BAWANG Syampu Antikelemumur

Bawang Anti Dandruff Shampoo

Dengan botol bersaiz 400ml ni korang boleh dapatkan di Hishop. Gedung online untuk produk penjagaan diri masa kini. Harga kasih sayang RM26.90. Nak jimat lagi? Gunakan code IMAHTALKS korang akan dapat penjimatan sebanyak 15%.

Jangan lupa bertandang : http://www.hishop.my
Like Hishop : http://www.facebook.com/hishopmy
Follow twitter : http://twitter.com/hishopmy
Follow Instagram : http://www.instagram.com/hishopmy