Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home1/asz888/public_html/imahtalks.com/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Archives for 2015 | imahtalks.com

2015

Pengalaman Bersama ONEXOX - Short Call

Jimat dengan simkad Onexox

Pengalaman Bersama ONEXOX Panggilan Short Call ke semua rangkaian Kalau korang nak buat short call dekat mana-mana rangkaian, contoh tanya “Awak kat mana?” hanya di kenakan caj 5 sen sahaja untuk panggilan kurang daripada 10…



Tisu Muka Wangi Kleenex 3 Lapis – Power Of Scent

Terdapat apa-apa seperti bau dobi segar dicuci, biskut penaik dalam ketuhar, atau bunga mekar untuk meletakkan senyuman pada muka anda. Aroma di hotel, termasuk hanya menaikkan semangat kita, membuat kita berasa lebih positif dan memupuk,…


user get user - Pengalaman Bersama ONEXOX

Pengalaman Bersama ONEXOX

Pengalaman Bersama ONEXOX simkad? Hurmm…. Apa yang nak aku cuba ceritakan di sini ialah aku akan buat review sikit pasal telco yang agak baru bagi aku. Selain review pasal produk kecantikkan kali ni apa salahnya…


Contest SEO ONEXOX

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA?  Betul ni dalam tempoh dan unit yang terhad korang boleh dapat sim ni free. Kenapa tetiba dapat percuma? Adalah syarat nak dapat sim ni. Tak susah pun. Aku ringkaskan sikit. Antaranya: Buat…





zoomoo

Pencarian Flash dari ZooMoo bermula.

ZooMoo dunia saluran interaktif pertama bagi prasekolah siri jenama baru, “Lost”. Premiering pada rabu September 16, 2015 pada pukul 5 petang ZooMoo (Astro Channel 619), “Lost” akan menampilkan jurugambar hidupan liar bermastautin ZooMoo ini ‘Flash’,…