2014

Tabung KemanusiaanKomunikasi dan Multimedia Malaysia 2014

Salurkan bantuan kepada Mangsa Banjir dengan sms

Salam sahabat handai sekalian. Seperti yang kita lihat di akhbar-akhbar dan berita di dalam negara. Sudah tentunya kita amat prihatin dengan sanak-saudara, rakan-rakan kita yang berada di Kelantan terutamanya sekarang ini. Keadaan hujan lebat dan…


Bio Essence 24K Bio Gold Water

Pada zaman dahulu, Emas adalah simbol belia ia telah di gunakan oleh permaisuri dan kerabat diraja untuk mengekalkan kemudaan dan glamor mereka. Dengan manfaat yang luar biasa, emas telah terbukti sebagai produk yang ideal untuk…


6 Perkara Gila ( tapi benar ) Mengenai Jerawat

Jerawat, acne, pimple dan zits? Siapa yang tak pernah alami? Rata-rata  semua orang akan menghadapi masalah kulit ini walaupun wajahnya secantik Miranda Kerr model Victoria Secret. Oppss!!!  Bukan sahaja pada peringkat remaja malahan orang dewasa…




Coni Beauty Whitening Black Jelly Mask

Siapa pernah tengok cerita dulu-dulu Dayang Senandong? Atau Sumpahan Orang Minyak? Heheh ni bukan review pasal cerita zaman tv hitam putih tapi review pasal produk kecantikkan dari Coni Beauty iaitu Beauty Whitening Black Jelly Mask….


Eversoft Skinz UV-White Get Together

Dah lama juga aku tak pergi beauty event. Baru-baru ni aku dapat join blogger-blogger semua ke Eversoft Skinz UV-White Get Together. Aku pergi atas tiket menang kat fanpage Eversoft. Kira luck la tu. Dah menang…