2013

DIY Strawberry Yogurt Mask

Bersempena Hari Kesedaran Barah Payudara. Aku rasa nak support Kempen tu dengan kaler pink sepanjang bulan Oktober ni. Sambil seronok2 surf sana-sini. Aku terjumpa cara2 nak wat mask muka strawberi yang boleh di buat sendiri…


Avon Kiss Goodbye To Breast Cancer 2013

Sambutan untuk menentang Kanser Payudara ini di buat pada bulan Oktober. Avon Malaysia dengan kerjasama LPPKN telah menjelajah ke seluruh Malaysia bagi memberi peluang bagi wanita-wanita untuk membuat pemeriksaan payudara secara percuma. Ia merupakan subsidi…


No Picture

Inovasi yang bermakna kepada anda bersama Philips

Apakah itu inovasi? Menurut sumber rujukkan Kamus Dewan Edisi Keempat. Takrif  Inovasi ialah sesuatu yang baru diperkenalkan seperti kaedah, sistem, adat, dan lain-lain yang baru. Dalam erti kata lain mengadakan atau memulakan sesuatu yang baru….


Montagne Jeuness Mask Review

Jaga-jaga ada orang perhati… Hehehe. Aku bukan kiah propa aku kiah popia… Dok  depan tv mak aku dok bukak Galaksi. Apa lah gosip2 kali ni… Bila Imran dah masuk setahun ni. Lasak dia bukan main….


Review tentang Hishop

Korang pernah tau tak pasal laman sesawang yang menjual produk kosmetik? Aku pun baru tahu beberapa bulan yang lepas tentang website ni. Serba sedikit sejarah mengenai web ni namanyer Hishop. Sebutan nyer hai-shop. Dalam laman…


Happy Birthday Imran

Selamat Hari Lahir Akmal Imran. Alhamdulillah, syukur kerana pada tanggal 28 September 2013 genap lah setahun usia puteraku ini. Pada hari tu hanya saudara mara terdekat jer yang di jemput. Seronok sangat nak wat birthday…




Modbox Review

  Seronok lak hari ni. Bukannya apa. Parcel aku dah sampai… 3 hari jugak tunggu. Kira cekap juga dia orang ni. Nak tau apa dia. Erm.. ni lah dia modbox. Aku ni kan suka cosmetic,…


No Picture

Lipice Mogitate Lipbalm

Tengah dok sibuk2 bagi si comel aku ni makan. Tetiba dapat call dari courier mana ntah tanya lokasi rumah kat mana. Aik! Pelik lak aku. Barang apa lak nak sampai ni. Pukul 1.30 ptg tadi…