Happy Birthday Imran

September 29, 2013 Imah 0

Selamat Hari Lahir Akmal Imran. Alhamdulillah, syukur kerana pada tanggal 28 September 2013 genap lah setahun usia puteraku ini. Pada hari tu hanya saudara mara […]

Modbox Review

September 16, 2013 Imah 2

  Seronok lak hari ni. Bukannya apa. Parcel aku dah sampai… 3 hari jugak tunggu. Kira cekap juga dia orang ni. Nak tau apa dia. […]

No Picture

Lipice Mogitate Lipbalm

September 16, 2013 Imah 0

Tengah dok sibuk2 bagi si comel aku ni makan. Tetiba dapat call dari courier mana ntah tanya lokasi rumah kat mana. Aik! Pelik lak aku. […]

Shisseido

Jalan-jalan Mid Valley

September 16, 2013 Imah 0

Seperti biasa hari ni aku ajak hubby dan anak tercinta pergi window shopping sambil memulakan aktiviti meng-redeem free sample. Kali ni aku pergi kat mid […]

1 2