September 2013

Happy Birthday Imran

Selamat Hari Lahir Akmal Imran. Alhamdulillah, syukur kerana pada tanggal 28 September 2013 genap lah setahun usia puteraku ini. Pada hari tu hanya saudara mara terdekat jer yang di jemput. Seronok sangat nak wat birthday…




Modbox Review

  Seronok lak hari ni. Bukannya apa. Parcel aku dah sampai… 3 hari jugak tunggu. Kira cekap juga dia orang ni. Nak tau apa dia. Erm.. ni lah dia modbox. Aku ni kan suka cosmetic,…


No Picture

Lipice Mogitate Lipbalm

Tengah dok sibuk2 bagi si comel aku ni makan. Tetiba dapat call dari courier mana ntah tanya lokasi rumah kat mana. Aik! Pelik lak aku. Barang apa lak nak sampai ni. Pukul 1.30 ptg tadi…


Shisseido

Jalan-jalan Mid Valley

Seperti biasa hari ni aku ajak hubby dan anak tercinta pergi window shopping sambil memulakan aktiviti meng-redeem free sample. Kali ni aku pergi kat mid valley. Mula2 tu aku singgah kat center court. Sebab Shiseido…




No Picture

Complimentary samples of new RMK Malaysia

Click on the link to see how you can get yourself complimentary samples of new RMK Malaysia base makeup! *While stock last… For more freebies do browse on the sidebar…


No Picture

Estee Lauder Advance Night Repair Sample.

Did you know that while you sleep, your skin goes through dramatic changes to repair the day’s damage? Let New Advanced Night Repair make the most of this important time while you enjoy the most…